Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă în România

Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă în România

A zecea generaţie Mercedes-Benz Clasa E a ajuns în România. Da, am fost şi noi puţin surprinşi de rapiditatea întâmplării, dar astăzi, 9 martie, Clasa E este dezvăluită presei şi clienţilor locali la nivel mondial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie.

Noua Clasă E dispune de 3 linii de echipare: EXCLUSIVE, AMG şi AVANTGARDE;

Preţurile pentru noua Clasă E încep de la: 41,995 Euro + TVA pentru E 220 d (Transmisie Automată), 49,195 Euro + TVA pentru E 350 d (Transmisie Automată) şi 39,595 Euro + TVA pentru E 200 (Transmisie Automată).

Noul Mercedes-Benz Clasa E este disponibil în două versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri şi E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri.

Totodată, noua Clasă E beneficiază şi de cea mai puternică variantă de motor diesel cu şase cilindri ce încorporează sistemul SCR şi furnizează o putere totală de 190 kW / 258 CP şi un cuplu de 620 Nm.

CITEŞTE mai multe pe Viteze.ro

Mercedes-Benz a lansat în România noul model Clasa E

Mercedes-Benz Clasa E vine în România cu un preţ rezonabil şi cu tot felul de tehnologii pentru a face condusul mai sigur. Restul detaliilor sunt aici: http://adev.ro/o3rrmp

Posted by Adevarul on Wednesday, March 9, 2016

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările