VIDEO Un meteorolog american a supravieţuit unei întâlniri extreme cu o tornadă

VIDEO Un meteorolog american a supravieţuit unei întâlniri extreme cu o tornadă

FOTO Captura video

Reed Timmer, meteorolog american, a trăit experienţa vieţii sale, vineri seară, în Nebraska, după ce a fost în mijlocul unei tornade.

Timmer a pornit la drum, vineri, cu gândul de a intercepta o tornadă în vehicului său Dominator 3 şi până seara bărbatul avea să se întâlnească cu o tornadă la vest de McCook, în statul Nebraska.

„Nu am putut să mă întorc la maşină şi nu puteam s-o văd, aşa că m-am întors cu spatele la vânt şi am sperat să trec cu bine peste experienţă“, a spus Timmer.

În timp ce vârtejul cobora, Timmer abia dacă putea să vadă la câţiva metri în faţă din cauza prafului. 
„Tocmai am interceptat o tornadă pe jos“, a strigat Timmer după ce vârtejul i-a trecut pe deasupra capului.

Timmer a rămas acoperit de praf şi pâmântm, la fel ca şi interiorul vehiculului său, din cauza portierelor rămase deschise.
 
 
Acum trei ani, Timmer a obţinut imagini spectaculoase foarte aproape de o tornadă puternică care a avut loc în Wray, Colorado. Filmuleţul cu vârtejul imens a făcut senzaţie online, devenind virale şi fiind subiect de ştiri pe nenumărate site-uri.

În trecut, Timmer a recunoscut riscul la care se expun cei care urmăresc astfel de fenomene. „Viaţa este incredibil de fragilă. Sper ca cei care fug după tornade să practice acest hobby gândindu-se la siguranţa lor“.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: