Secretele preşedinţilor americani: Clintonii s-au bătut până a sărit sânge, iar Johnson voia presiune mare la duş

Secretele preşedinţilor americani: Clintonii s-au bătut până a sărit sânge, iar Johnson voia presiune mare la duş

valeţii Casei Albe ar fi ştiut de mai mulţi ani de relaţia apropiată a lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky FOTO AP

Poveştile valeţilor, ale cameristelor şi ale altor foşti angajaţi ai Casei Albe au fost reunite de jurnalista Kate Andersen Brower într-o carte ce va fi lansată marţi în SUA şi care prezintă momente intime ale preşedinţilor americani surprinse de foştii lucrători de la reşedinţa prezidenţială, notează Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre poveştile prezentate de jurnalista Kate Andersen Brower, autoarea volumului care reuneşte relatări ale angajaţilor Casei Albe despre preşedinţii americani, se numără şi unele despre soţii Clinton şi relaţia lui Bill cu Monica Lewinski, dar şi despre mâna de fier a soţiei lui Ronald Reagan, Nancy, sau despre duşul special al lui Lyndon Johnson, plătit dintr-un fond secret al armatei.
 

Sângele lui Bill pe patul prezidenţial

În volum se descrie relaţia lui Bill Clinton cu Monica Lewinski, dar şi reacţia foarte agresivă a lui Hillary Clinton faţă de soţul său la aflarea veştii. Astfel, valeţii Casei Albe ar fi ştiut de mai mulţi ani de relaţia apropiată a lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky. 
 
Foştii angajaţi au povestit că Hillary Clinton ar fi reacţionat foarte violent în momentul în care scandalul a izbucnit în presă, lovindu-l pe preşedintele Clinton, atunci în funcţie, cu cărţile de pe noptieră, într-atât de tare încât lenjeria de pat a cuplului prezidenţial a fost pătată cu sângele fostului preşedinte.
 
Angajaţii de la Casa Albă nu au avut acces doar la detalii intime din relaţia soţilor Clinton, ci au putut vedea şi feţele ascunse ale mai multor preşedinţi, informaţii ce au rămas necunoscute de publicul larg.
 

Kennedy înota gol cu secretarele

Atunci când prima doamnă, Jackie Kennedy, se afla la ferma cuplului din Virginia, se pare că un angajat al Casei Albe a dat peste soţul său, John F. Kennedy, care înota gol în piscina reşedinţei.
 
Doar că preşedintele SUA nu era singur. El era însoţit în piscină de câteva secretare ale Casei Albe. Femei goale au fost văzute şi la cel de-al doilea etaj al clădirii, tot în momentele în care prima doamnă vizita singură ferma.
 

Lyndon Johnson avea un duş special

Lyndon Johnson a fost cunoscut de personalul de la Casa Albă ca fiind obsedat de duşuri fierbinţi şi cu presiune mare. Înainte de a ajunge preşedinte, la reşedinţa sa anterioară, Lyndon Johnson avea un duş special „cu jeturi de apă foarte puternice şi care erau îndreptate spre direcţii diferite. De exemplu, un jet era îndreptat direct spre penisul său, iar un altul spre anus“, se arată în volum.
 
Inginerii Casei Albe au trimis o echipă în fosta casă a lui Johnson (foto dreapta) pentru a studia dispozitivul elaborat şi au realizat că duşul solicitat are nevoie de o nouă schemă de ţevi pentru a face faţă presiunii mari pe care o dorea preşedintele, costul ridicându-se la zeci de mii de dolari. Johnson ar fi cerut ca „armata să plătească pentru el“, aşa că banii pentru duşul cu jeturi cu presiune foarte mare au fost luaţi din „fonduri secrete care erau dedicate pentru securitate“, se arată în carte. 
 
Oricum, timp de cinci ani, presiunea apei nu a fost de-ajuns de puternică pentru preşedintele în exerciţiu, acesta probând puterea duşului de faţă cu angajaţii pentru a-şi arăta nemulţumirea. Mai mult, pretenţiile preşedintelui Johnson cu privire la presiune l-au făcut pe instalatorul Casei Albe să aibă o cădere nervoasă, nereuşind să satisfacă gustul liderului Americii.
 
Cartea care va fi lansată marţi include interviuri cu peste 100 de foşti angajaţi ai Casei Albe, dar şi cu câţiva membri ai unora dintre familiile prezidenţiale care au locuit în cea mai cunoscută clădire din Washington.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările