O consilieră a Melaniei Trump este preferată pentru funcţia de secretar de presă la Casa Albă

O consilieră a
Melaniei Trump este preferată pentru funcţia de secretar de presă la Casa Albă

Stephanie Grisham (stanga) si Melania Trump

Stephanie Grisham, purtătoare de cuvânt a primei-doamne Melania Trump, este candidata preferată pentru a o înlocui pe Sarah Sanders, actualul secretar de presă al Casei Albe, care urmează să plece din funcţie, potrivit unor surse familiare cu procesul de selecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grisham, care a lucrat la campania lui Trump şi lucrează la Casa Albă de când preşedintele american şi-a preluat mandatul, este cunoscută ca un strateg loial familiei prezidenţiale. Şi, semnificativ, îndeplineşte cel mai important criteriu al preşedintelui Trump: este femeie.
 
„Atunci când spune că vrea o femeie, vrea o femeie“, a declarat o sursă apropiată de procesul de selecţie pentru Washington Examiner.
 
O altă sursă, fost consilier în administraţia Trump, a spus că „preşedintele vrea ca o femeie să îndeplinească această funcţie“, adăugând că Trump le-a menţionat atât pe Grisham, cât şi pe fosta purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat, Heather Nauer, ca succesoare ale lui Sanders.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: