„Buncărul miliardarilor“: cum arată insula din Miami ai cărei locuitori sunt păziţi în permanenţă FOTO VIDEO

„Buncărul miliardarilor“: cum arată insula din Miami ai cărei locuitori sunt păziţi în permanenţă FOTO VIDEO

Indian Creek FOTO Shutterstock

Indian Creek este un sătuc de doar 42 de persoane, situat pe o insulă privată din Golful Biscayne din Miami. Supranumele de „buncărul miliardarilor“ vine de la rezidenţii săi extrem de bogaţi şi binecunoscuţi, printre ei numărându-se investitorul Carl Icahn, supermodelul Adriana Lima şi cântăreţul spaniol Julio Iglesias, potrivit Business Insider.

Indian Creek este o insulă exclusivistă de 1,2 kilometri pătraţi, aflată pe apele minunate ale Golfului Biscayne şi recunoscută ca fiind una dintre cele mai bogate, private şi sigure comunităţi din Miami Beach şi din lume“, a scris pe site-ul său Michael Light, fondatorul Miami Luxury Homes şi director de vânzări de lux la Douglas Elliman.
 
 
„Nivelul ridicat de intimitate şi securitate este cea mai mare prioritate a noastră faţă de rezidenţii din Indian Creek şi este menţinut prin propriile noastre forţe private de poliţie, precum şi propria noastră patrulă marină înarmată care păzeşte apele ce înconjoară insula.“
 
 
În februarie, o proprietate din Indian Creek care nu a fost oficial pe piaţă, a fost vândută pentru 50 de milioane de dolari, bătând recordul pentru cea mai scumpă casă pentru o singură familie, din zona Miami.
 
Casa lui Julio Iglesias FOTO Getty Images
 
În centrul insulei se află şi un teren mare de golf. Printre locuitorii insulei se numătă investitori importanţi, miliardari ruşi, antrenori profesionişti, fotomodele şi cântăreţi şi chiar senatori americani. Unul dintre cei mai faimoşi oameni de pe insulă este Julio Iglesias, care deţine aici mai multe proprietăţi.
 
Proprietate de vânzare în Indian Creek

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: