FOTO Moment nebunesc: Un bărbat împinge un trecător sub roţile unui camion aflat în mers

FOTO Moment nebunesc: Un bărbat împinge un trecător sub roţile unui camion aflat în mers

FOTO KABC

Un bărbat riscă ani buni de închisoare după ce a împins un trecător sub roţile unui camion. Agresorul a fost prins datorită camerelor de supraveghere de la locul tentativei de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Departamentul de Poliţie din Los Angeles a avut de furcă miercuri cu un bărbat care a atacat diverşi trecători. Actele de agresiune au fost înregistrate de camerele de supraveghere.

Potrivit unor imagini difuzate de KABC, antena din California a postului de televiziune ABC, un bărbat îmbrăcat într-o geacă reflectorizantă a luat la ţintă diverşi trecători. Iniţial a sărit în faţa unei femei cu intenţia de a o speria, după care s-a aşezat, aparent liniştit, pe o bancă. Apoi s-a ridicat şi a împins un bărbat sub roţile unui camion aflat în mers. Observând acest act nebunesc, şoferul camionului a pus imediat piciorul pe frână. Cu toate acestea, victima a rămas prinsă sub o roată din faţă. Dusă la spital în stare critică, a reuşit să supravieţuiască.

FOTO KABC

În schimb, agresorul a luat ceva de jos şi a plecat de la locul incidentului. El a fost arestat însă câteva ore mai târziu. Potrivit KABC, poate fi declarat vinovat de tentativă de omor şi riscă ani buni de închisoare.

citeste totul despre: