Donald Trump a mulţumit personalului medical: „Cu ajutorul lor, mă simt bine”

Donald Trump a mulţumit
personalului medical: „Cu ajutorul lor, mă simt bine”

Donald Trump FOTO EPA-EFE

Donald Trump, preşedintele SUA, a mulţumit pe reţelele de socializare personalului medical de la Walter Reed Medical Center pentru contribuţia în lupta împotriva noului coronavirus, el fiind internat pentru tratament.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Doctorilor, asistenţilor şi tuturor celor de la marele Centru Medical Walter Reed şi altor persoane din alte instituţii incredibile care s-au alăturat lor, sunt grozavi! Un progres nemaipomenit a fost făcut în ultimele 6 luni împotriva Ciumei. Cu ajutorul lor, mă simt bine”, a scris Trump pe Facebook. 

Într-un alt mesaj, preşedintele SUA a scris: „Măreaţa noastră ţară vrea şi are nevoie de stimuli. Să lucrăm împreună şi să o rezolvăm. Vă mulţumesc!”. 

Donald Trump, care a fost diagnosticat cu COVID-19, se simte bine, nu are nevoie de oxigen, nu mai are temperatură, poate să respire, se poate plimba, au declarat, sâmbătă, medicii care îi monitorizează starea de sănătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările