Donald Trump, despre atacul cibernetic: Totul este sub control. Atacul este mai mare în media Fake News decât în realitate

Donald Trump, despre atacul cibernetic: Totul este sub control. Atacul este mai mare în media Fake News decât în realitate

Donald Trump FOTO EPA-EFE/Doug Mills / POOL

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump a notat, sâmbătă, pe Twitter, că a primit toate informaţiile cu privire la atacul cibernetic asupra agenţiilor guvernamentale americane şi că presa care în opinia sa propagă ştiri false a exagerat.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Atacul cibernetic este mult mai mare în media Fake News decât în realitate. Am primit toate informaţiile şi totul este sub control. Rusia, Rusia, Rusia, este scandarea prioritară atunci când ceva se întâmplă pentur că ‘Lamestream’ul este, în mare din motive financiare, îngrozit să discute posibiitatea că ar putea fi China (ar putea!). Ar fi putut fi şi un atac asupra aparatelor noastre ridicole de votare în timpul alegerilor, pe care acum este evident că le-am câştigat clar, ceea ce face să fie o ruşine şi mai coruptă pentru SUA”, a scris Trump.

Microsoft a anunţat, joi, că a informat peste 40 de clienţi afectaţi de un program folosit de hackeri, majoritatea din SUA.

Hackerii au reuşit să compromită platforma Orion a firmei americane SolarWinds, utilizată pentru gestionarea şi supervizarea reţelelor informatice ale marilor firme sau ale administraţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările