Donald şi Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID-19 pe furiş, înainte de a părăsi Casa Albă

Donald şi Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID-19 pe furiş, înainte de a părăsi Casa Albă

Donald şi Melania Trump părăsind Casa Albă FOTO EPA-EFE

Fostul preşedinte american Donald Trump şi soţia sa Melania au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 în ianuarie, pe când se afau la Casa Albă, dezvăluie anturajul lor, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre deosebire de Joe Biden, care s-a vaccinat în direct la televiziune, la 21 decembrie, cu câteva săptămâni înainte să se instaleze la putere, Donald Trump nu a spus în mod public că a fost vaccinat.

„Preşedintele Trump şi prima-doamnă au fost vaccinaţi la Casa Albă în ianuarie”, a declarat pentru AFP, fără să facă alte precizări, o sursă apropiată fostului preşedinte.

Duminică, în primul său discurs după plecarea de la Casa Albă, Donad Trump a apreciat că „toată lumea ar trebui să se vaccineze”.

El a făcut această declaraţie în pofida faptului că unii dintre simpatizanţii săi sunt deosebit de sceptici faţă de vaccinare.

Bolnav de COVID-19 la începutul lui octombrie, Donald Trump a fost spitalizat timp de mai multe zile la Spitalul Militar Walter Reed, la periferia Washingtonului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările