Confuzie în SUA. Mii de mesaje trimise de Valentine's Day au ajuns după 8 luni: Am primit SMS de la prietena moartă

Confuzie în SUA.
Mii de mesaje trimise de Valentine's Day au ajuns după 8 luni: Am primit SMS de la prietena moartă

Mii de mesaje text care au ajuns la destinaţie în miercuri noaptea i-au luat pe surprindere pe americani şi au creat confuzie printre utilizatorii de telefonie mobilă din Statele Unite, scrie BBC News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajele au fost trimise de Valentine`s Day, dar în mod ciudat au ajuns la destinatari 8 luni mai târziu, având data zilei de miercuri.

Problema a apărut la toate companiile mari de telefonie mobilă din Statele Unite şi a afectat atât dispozitive Apple, cât şi Android.

Syniverse, care furnizează servicii pentru toate companiile mari de telecomunicaţii, a dat vina pe „ciclul intern de mentenanţă”.

Mii de clienţi T-Mobile, AT&T, Sprint şi Verizon şi-au exprimat nemulţumirile legate de această eroare pe Twitter.

Unii s-au plâns de mesaje stânjenitoare trimise foştilor parteneri, în timp ce alţii au rămas afectaţi de mesajele primite de la rude sau prieteni care au decedat între timp.

„Tocmai am primit un mesaj de pe telefonul celei mai bune prietene ale mele, singura problemă e că e moartă din februarie”, s-a plâns un client pe Twitter.

„Am primit un mesaj text azi-nooapte, la 03:00 de la tatăl meu spunând <<Te iubesc şi te susţin>>, dar el a spus că nu-şi aminteşte să mi-l fi trimis şi nu-şi aminteşte să-l fi scris vreodată”, se arată într-o altă postare pe Twitter.

Unii utilizatori ai serviciilor mobile au spus că au primit mesaje vechi chiar de doi ani.

Într-un comunicat de pe website-ul său oficial, Syniverse şi-a prezentat scuze celor 168.149 de clienţi afectaţi de eroare, asigurându-i că problema a fost între timp rezolvată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: