Alegeri SUA 2020. Verdictul unui republican: Există „o majoritate tăcută” care va contribui la realegerea lui Trump

Alegeri SUA 2020. Verdictul unui republican: Există „o majoritate tăcută” care va contribui la realegerea lui Trump

Donald Trump FOTO Profimedia

Preşedintele american Donald Trump dispune de „o majoritate tăcută” care îi va acorda un nou mandat la Casa Albă, spune un reprezentant al Partidului Republican în Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu puţin peste o lună şi o săptămână înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Randy Yaloz, reprezentant al Partidului Republican în Franţa, crede mai mult decât oricând în victoria lui Donald Trump în duelul cu Joe Biden. Preşedintele american în exerciţiu nu este dat favorit de sondaje, dar dispune de „o majoritate tăcută”, susţine acest avocat franco-american într-un interviu acordat cotidianului francez „Le Point”.

El explică apoi de ce crede că Trump va câştiga la 3 noiembrie. Evocând valul de manifestaţii rasiale de peste Atlantic, el îi acuză pe democraţi că susţin violenţele şi discursul anti-poliţie. În opinia sa, acest lucru este „o eroare strategică”. „Cunosc democraţi care mi-au spus că vor să-l voteze pe Trump pentru prima dată în viaţa lor, tocmai din cauza acestor violenţe şi jafuri”, spune republicanul.

Mai mult, Randy Yaloz se declară convins că sloganul „America First” încă are succes. „Va continua cu strategia sa, care a funcţionat până acum, adică pentru a readuce industriile şi a crea locuri de muncă. Nu îşi va schimba stilul”, este de părere el.

„Există o majoritate tăcută care va ieşi şi-l va alege pe Trump”, conchide Yaloz, prezicând o „realegere triumfală”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările