Acuzaţiile SUA în dosarul rus, o glumă demnă de Jim Carrey, consideră Moscova

Acuzaţiile SUA în dosarul rus, o glumă demnă de Jim Carrey, consideră Moscova

Maria Zaharova FOTO mid.ru

Inculparea a 13 ruşi, acuzaţi că au încercat să influenţeze alegerile prezidenţiale în Statele Unite, este suficient de ridicolă cât să fie considerată opera unui actor profesionist de comedie, apreciază Moscova, scrie The Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mi se pare, uneori, că în spatele acestor declaraţii făcute în Statele Unite se află unii dintre cei mai celebri actori ai lor de comedie, poate Jim Carrey”, a declarat duminică, potrivit agenţiei ruse de stat Tass, o purtătoare de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

În actul de acuzare făcut public pe 16 februarie, un om de afaceri cu legături cu preşedintele rus Vladimir Putin şi alţi 12 ruşi sunt acuzaţi că au condus o ”fermă de troli” care a creat false conţinuturi pe reţele de socializare.

Zaharova a făcut aceste declaraţii la o emisiune a postului Rusia-1, potrivit Tass.

„Este cu adevărat foarte ridicol să acuzi 13 ruşi dintr-o companie legală că au influenţat alegerile în Statele Unite şi să discuţi în mod serios acest lucru ca pe o probă”, a spus ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările