Băieţel de doi ani, filmat în timp ce sare după mama lui beată, în apele reci ale unui râu din Rusia VIDEO

Băieţel de doi ani, filmat în timp ce sare după mama lui beată, în apele reci ale unui râu din Rusia VIDEO

Mama copilului era în atenţia poliţiei de mai multă vreme

Un băieţel de doi ani a fost surprins într-o înregistrare video publică pe reţelele de socializare, cum a repetat isprava părinţilor lui, aflaţi în stare de ebrietate, care au sărit în apele reci ale unui râu din oraşul rus Belgorod, provocând un val de furie în rândul opiniei publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În înregistrarea video care durează 1 minut se pot observa doi adulţi în stare de ebrietate ( părinţii copilului) care au sărit în râu, unul după celălalt. În cateva clipe şi copilul lor, în vârstă de doi ani a sărit în apa rece după părinţi. Acesta era îmbrăcat în haine groase, cu pantaloni, căciulă şi geacă.

O femeie ce se afla chiar lângă malul râului, cu un copil în braţe, a sărit în apă şi l-a salvat pe băieţel.

Părinţii copilului au înotat până la mal, însă nimeni nu s-a grăbit să scoată hainele ude şi să-l ducă pe copil undeva la căldură.

Ba mai mult, chiar dacă băieţelul plângea, pentru părinţii lui distracţia şi bălăceala au continuat, tatăl sărind din nou în apă, urmat la scurtă vreme şi de soţia lui.

Autorităţile au anunţat că incidentul a avut loc pe 15 aprilie, scrie anews.com.

Se pare că mama copilului era în atenţia poliţiei de mai multă vreme, fiind înregistrată ,,ca părinte care are un impact negativ asupra copiilor ei".

Potrivit life.ru, poliţia din Belgorod şi Direcţia de Protecţie a Copilului au declanşat mai multe anchete şi urmează să decidă asupra posibilităţii ,,de a scoate copilul minor din familie".

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările