VIDEO Un strop de Hollywood: Spotul de campanie al lui Obama, regizat de un premiant al Oscarului şi narat de Tom Hanks

Echipa de campanie a lui Barack Obama se pregăteşte să lanseze clipul electoral pentru realegerea lui Barack Obama. Spotul de 17 minute a fost regizat de Davis Guggenheim, care a câştigat un Oscar pentru regia documentarului "Un adevăr incomod" al lui Al Gore.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Drumul pe care am mers împreună" îl portretizează pe Obama ca pe un erou solitar, în luptă cu marile probleme ale lumii şi ale SUA: criza economică, reforma din domeniul sănătăţii, salvarea industriei auto, uciderea lui Osama bin Laden.

Aduce însă laude şi vicepreşedintelui Joe Biden şi fostului şef de cabinet al Casei Albe, Rahm Emmanuel. Vocea din off este a actorului cţştigător şi el de Oscar Tom Hanks.
"Cum îl înţelegem pe acest preşedinte şi mandatul său? Ne uităm la titlurile zilei? Sau ne aducem aminte prin ce am trecut, noi, ca ţară?", îşi întreabă compatrioţii Tom Hanks.

Simpatizant vechi al lui Obama, regizorul Guggenheim este cel care a realizat şi videoclipul de campanie al senatorului Barack Obama, când acesta se pregătea pentru învestitura democrată pentru prezidenţiale, în 2008.
Clipul a fost primit, evident, cu critici de tabăra republicană, relatează "The Telegraph". "Din păcate, americanii simt "realizările" lui Obama în fiecare zi, după ce actualul preşedinte a dus ţara către un şomaj mai mare, o datorie record şi preţuri mai mari la benzină", a acuzat un purtător de cuvînt al Partidului Republican citat de USA Today.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările