O companie aeriană din Emiratele Arabe Unite pregăteşte valeţi pentru clienţii săi

O companie aeriană din Emiratele Arabe Unite pregăteşte valeţi pentru clienţii săi

FOTO Getty Images

Treisprezece persoane, printre care şi trei britanici, urmează să devină primii valeţi din lume care vor face parte din echipajul companiei aeriene Etihad, aceasta urmând să desfăşoare unele dintre cele mai scumpe curse din lume pe ruta Londra - Abu Dhabi, informează Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa de valeţi este pregătită în prezent în cadrul hotelului de cinci stele Savoy, din Londra. După finalizarea celor mai exigente cursuri de ţinută şi protocol, aceştia vor călători la bordul unui Airbus A380, pregătit special pentru a face faţă celor mai exigenţi clienţi.

O cursă specială desfăşurată de operatorul Etihad, pe rută Londra - Abu Dhabi, urmează să coste circa 12.500 de lire (15.000 euro). Apartamentul luxos va fi proiectat pe puntea superioară a aeronavei şi va fi format din trei camere, o sufragerie, un dormitor şi o baie.

„În prezent, toţi posedă competenţele necesare pentru a oferi cel mai înalt standard de ospitalitate pentru clienţii companiei aeriene”, a spus şeful majordomilor de la hotelul britanic Savoy, Sean Davoren.

Pe lângă pregătirea de la hotelul Savoy, cei treisprezece valeţi au urmat cursuri şi la Şcoala de Ospitalitate şi Turism a Universităţii londoneze de Vest, mai informează sursa citată.

Unul dintre cei nou instruiţi este şi Georgina Henderson, în vârstă de 28 de ani, care se declară încântată de faptul că va lucra pe aeronava Airbus A380.

„Gândul că voi face parte din prima echipă de valeţi din lume la bordul unui avion este ceva extraordonar. E ca şi cum ai face parte din istoria aviatică”, spune Georgina Henderson.

De asemenea, şi vicepreşedintele Serviciului pentru oaspeţi a declarat că este mândru de realizările echipei sale. „Sunt într-adevăr entuziasmaţi şi pregătiţi să urce la bordul avionului, pentru a pune în practică tot ce au învăţat”, a spus Aubrey Tiedt, de la compania aeriană Etihad.


Citeşte şi:

INFOGRAFIE 10 servicii incredibile oferite de hotelurile exclusiviste

Hotelurile de lux se întrec în servicii exclusiviste oferite oaspeţilor bogaţi, precum valet propriu la plajă, maşini scumpe şi chiar psiholog pentru animalul de companie.

Investiţie de 50 de milioane de euro: Air-France ridică miza pe segmentul de lux şi lansează cabinele La Premiere

Generalul Charles de Gaulle a fost primul şef de stat din Occident care avut iniţiativa cu 50 de ani în urmă de a recunoaşte China populară. La jumătate de secol de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări, managerii unei companii pe jumătate franceze, Air-France KLM, îşi pun speranţele în China, dar mai ales în potenţialul segmentului de lux din Asia, pentru a-şi creşte veniturile.

FOTO Cel mai luxos avion

Compania Aeriană Naţională a Emiratelor Arabe Unite, Etihad Air, a dotat un Airbus A380 cu utilităţi demne de confortul unui hotel de cinci stele, preţul unei călătorii dus fiind de 15.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările