Investiţie de 50 de milioane de euro: Air-France ridică miza pe segmentul de lux şi lansează cabinele La Premiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabinele La Premiere dispun de o cortină care oferă pasagerilor intimitate într-un spaţiu exclusiv de trei metri pătraţi
Cabinele La Premiere dispun de o cortină care oferă pasagerilor intimitate într-un spaţiu exclusiv de trei metri pătraţi

Generalul Charles de Gaulle a fost primul şef de stat din Occident care avut iniţiativa cu 50 de ani în urmă de a recunoaşte China populară. La jumătate de secol de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări, managerii unei companii pe jumătate franceze, Air-France KLM, îşi pun speranţele în China, dar mai ales în potenţialul segmentului de lux din Asia, pentru a-şi creşte veniturile.

Rădăcinile relaţiei dintre Franţa şi China au fost evidenţiate de preşedintele Air-France KLM, Frederic Gagey, în deschiderea evenimentului de lansare a noilor cabine de lux La Premiere. „Am ales să lansăm La Premiere la Shanghai din mai multe motive. Shanghai este una dintre cele mai mari metropole ale lumii, aici găsim French Concession (n.red.: Concesiunea Franceză, un cartier numit după francezii imperialişti) şi, mai important, anul acesta sărbătorim 50 de ani de când Charles de Gaulle a luat decizia de a recunoaşte China”, afirmă Frederic Gagey.

Cabina La Premiere: pariul de lux al Air France

Air France a prezentat la Shanghai noile cabine „haute couture” La Premiere, prin care operatorul aerian răspunde mişcărilor competitorilor din Est, Etihad şi Singapore Airlines. Noua cabină de lux se transformă foarte uşor într-un pat cu o lungime de peste 2 metri şi cu o lăţime de 77 centimetri, una dintre cele mai spaţioase din acest segment.

Citeşte mai mult pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite