VIDEO O nouă filmare cu atacul terorist din Londra, din 2017. Românul Florin Morariu, care i-a înfruntat pe terorişti, apare în imagini

VIDEO O nouă filmare cu atacul terorist din Londra, din 2017.
Românul Florin Morariu, care i-a înfruntat pe terorişti, apare în imagini

Florin Morariu FOTO AFP

Au apărut noi imagini cu atacul terorist din Londra, din 2017, în urma căruia opt persoane au fost ucise şi altele rănite. Românul Florin Morariu, care a primit distincţia reginei britanice pentru curaj, ca urmare a faptului că i-a înfruntat pe terorişti, poate fi văzut în filmare, dând dovadă de prezenţă de spirit şi mult curaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul nopţii de 3 spre 4 iunie 2017, trei atacatori jihadişti, Khuram Butt (27 ani), Rachid Redouane (30 de ani) şi Youssef Zaghba (22 de ani), au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Brige şi, ulterior, au începtu să atace trecătorii cu mai multe cuţite, în zona Borough Market. 
 
Autorităţile britanice au reuşit să-i ucidă pe jihadişti la aproximativ opt minute după declanşarea carnagiului, după ce au tras peste 60 de gloanţe în direcţia acestora. În urma unei anchete, s-a determinat că atacatorii „au ignorat avertizările clare“ ale poliţiei şi uciderea lor s-a încadrat în limitele legii, după cum menţionează BBC.
 
Tânărul ieşean Florin Morariu a filmat momentele de groază din timpul măcelului lăsat în urmă de cei trei terorişti, l-a lovit cu o ladă de pâine pe unul dintre atacatori şi a cerut la un moment dat un făcăleţ de la un coleg. Mai mult, alături de colegii săi de la brutăria în care lucra a oferit adăpost pentru zeci de persoane care fugeau din calea atacatorilor. În noua filmare apare Morariu (minutul 02:35), cu lăzile de pâine în mână, alături de un coleg, amândoi dând dovadă de un curaj incredibil, înfruntându-i pe atacatori.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: