Un român, beat la volan şi fără permis, a fost arestat în provincia Sevilla

Un român, beat la volan şi fără permis, a fost arestat în provincia Sevilla

Românul a refuzat vehement testul alcoolemiei Foto: Publico.es

Bărbatul, oprit în trafic de o patrulă a Gărzii Civile, i-a insultat pe poliţişti în limba română şi în limba spaniolă, a refuzat testul alcoolemiei şi a devenit agresiv faţă de agenţi, motiv pentru care a fost arestat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţii Gărzii Civile au arestat în Burguillos (Sevilla) un cetăţean de naţionalitate română, F.N., ca presupus autor al infracţiunilor de tulburare a ordinii publice şi punerea în pericol a siguranţei colective, dat fiind că acesta conducea maşina beat, fără a deţine permis de conducere şi a refuzat să i se efectueze proba de alcoolemie, informează 20 minutos.

Conform unui comunicat al Institutului Armat, o patrulă a Gărzii Civile, aflate în misiune de prevenire a delincvenţei în localitatea Burguillos, a observat un autoturism care realiza manevre bruşte, dintr-o parte în alta a străzii.

Agenţii au decis să tragă pe dreapta autoturismul, pentru posibilul risc pe care acesta îl reprezenta pentru ceilalţi participanţi la trafic şi pentru pietoni. Cerându-i şoferului să se identifice, agenţii s-au văzut confruntaţi cu un potop de insulte atât în limba română, cât şi "într-o perfectă limbă spaniolă".

Citeşte pe adevarul.es de ce a fost arestat şoferul român şi ce acuzaţii i se aduc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările