Un fost patiser italian trăieşte de trei ani asemenea unui hobbit: Am decis să îmi duc viaţa precum personajele din filmele pe care le iubesc VIDEO

Un fost patiser italian trăieşte de trei ani asemenea unui hobbit: Am decis să îmi duc viaţa precum personajele din filmele pe care le iubesc VIDEO

Nicolas Gentile FOTO insider.com

Nicolas Gentile, un italian în vârstă de 37 de ani, îşi duce viaţa asemenea unui hobbit din „Lord of the Rings”. Bărbatul şi-a construit propria versiune a zonei Shire la Bucchianico, o comună din munţii provinciei Abruzzo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolas Gentile a decis acum trei ani să renunţe la meseria de patiser şi să ducă o viaţă de hobbit. „Am iubit întotdeauna literatura şi filmele fantastice. Dar într-un punct al vieţii am simţit că trăiesc aventurile altora şi nu pe ale mele. Aşa că m-am decis să îmi trăiesc viaţa precum personajele din filmele pe care le iubesc”, explică italianul, citat de insider.com.

Odată cu luarea deciziei, Nicolas a proiectat o vizuină de hobbit şi a căutat un loc pentru construcţia ei. A optat pentru o zonă împădurită de pe dealurile din jurul Bucchianico, unde a cumpărat un teren întins pe două hectare.

El nu vrea să dezvăluie cât l-a costat terenul şi toată construcţia, însă recunoaşte că şi-a investit aproape toate economiile.

Nicolas Gentile îşi prezintă noua sa viaţă pe Instagram, unde postează zilnic imagini cu locuinţa de hobbit şi activităţile sale.

Nicolas Gentile (primul din imagine), însoţit în aventura sa de câţiva prieteni FOTO Instagram/ _myhobbitlife_

Bărbatul îşi doreşte chiar să contruiască un sat pentru hobbiţi care să se numească „Ţinutul Gentile”.

„Odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama că prietenii mei, rudele mele şi fermierii din Bucchianico au trăit întotdeauna ca nişte hobbiţi. Lucrează ca nişte hobbiţi, efectuând activităţi strâns legate de natură, sărbătoresc ca nişte hobbiţi, organizând festivaluri şi dansuri, şi chiar se îmbracă ca nişte hobbiţi”, conchide el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările