O femeie în vârstă de 102 ani, suspectă într-o crimă petrecută la un azil din Franţa

O femeie în vârstă de 102 ani, suspectă într-o crimă petrecută la un azil din Franţa

FOTO theadvocate.org

O femeie în vârstă de 102 ani a fost transferată la un spital psihiatric după ce şi-ar fi ucis vecina de azil într-un oraş din nord-estul Franţei, relatează The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima a fost găsită moartă sâmbătă noaptea în camera sa dintr-un azil de bătrâni din oraşul francez Chezy-sur-Marne. Faţa îi era congestionată.

Autopsia a arătat că a murit după ce fusese strangulată şi îi fuseseră aplicate lovituri în zona capului, după cum informează procurorul de caz.

„Rezidenta camerei învecinate, în vârstă de 102 ani, se afla într-o stare de extremă agitaţie când i-a spus unui membru al echipei medicale că a ucis pe cineva”, a adăugat acesta.

Întrucât prezenta confuzie şi agitaţie, pacientei i s-au făcut o serie de teste după care a fost transferată la un spital psihiatric.

Poliţia a deschis o anchetă privind „uciderea voluntară a unei persoane vulnerabile prin prisma condiţiei sale fizice”.

Femeia nu a putut fi interogată, însă va fi examinată psihologic pentru încadrarea faptei ca acţiune premeditată sau una fără discernământ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: