FOTO Barbara Berlusconi este în vacanţă în Caraibe

FOTO Barbara Berlusconi este în vacanţă în Caraibe

Barbara Berlusconi este mama a doi copii şi este o familistă convinsă

Pe când Berlusconi a anunţat că taxele din Italia nu se vor reduce din cauza crizei, fiica acestuia este în vacanţă în casa premierului din Caraibe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 ¨Perioada actuală de criză nu ne permite să scădem impozitele¨ a declarat Silvio Berlusconi, potrivit paginii electronice a ziarului ¨Leggo¨, în cadrul unuei conferinţe de presă.

Premierul a declarat că datoria publică a Italiei va obliga la cheltuieli de opt miliarde de euro pe an şi că din această cauză nu se va lua nicio măsură în privinţa scăderii impozitelor. Premierul a subliniat faptul că produsul intern brut al Italiei a scăzut cu 5% în ultimell luni, lucru care a sporit creşterea deficitului bugetar.


Potrivit sursei citate, fiica lui Berlusconi, Barbara Berlusconi, se află în vacanţă împreună cu familia sa în Caraibe. Barbara Berlusconi a criticat în trecut viaţa privată a tatălui său spunând că ¨un om politic îşi poate permite să traseze limite între viaţa publică şi cea privată", făcând referire la scandalurile sexuale ale premierului.


Italianca este o familistă convină şi şi-a exprimat de multe ori nemulţumirea faţă de divorţul dintre Silvio Berlusconi şi Veronica Lario, părinţii ei. Ziarul ¨Leggo¨ a publicat pe pagina elecronică o serie de fotografii ale Barbarei de la complexul ¨Emerald Cove¨ din Caraibe, care aparţine lui Berlusconi. Fotografiile publicate vor apărea în următorul număr al revistei ¨Chi¨.

Vezi aici GALERIE FOTO CU BARBARA BERLUSCONI ÎN COSTUM DE BAIE ÎN CARAIBE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările