Foşti şefi ai CIA şi NATO se întâlnesc la Bucureşti pentru a discuta despre securitate

Foşti şefi ai CIA şi NATO se întâlnesc
la Bucureşti pentru a discuta despre securitate

Philip Breedlove FOTO Mediafax

Un fost director al CIA şi un fost comandant suprem al NATO se vor alătura altor foşti oficiali de rang înalt pe 4 şi 5 mai la Bucureşti, pentru a discuta o gamă largă de probleme de la migraţie la terorism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reuniunea de la Bucureşti, organizată de centrul de reflecţie românesc Strategikon, se va concentra de asemenea asupra populismului şi deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, transmite The Associated Press (AP), citată de Daily Mail şi Agerpres.

Potrivit unui comunicat trimis joi AP, discuţii vor avea loc de asemenea cu privire la necesitatea unei cooperări în domeniul securităţii cu sectorul privat şi cadrele universitare.

Fostul director al CIA David Petraeus şi generalul american în retragere Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbări radicale la NATO pentru a face faţă noii ameninţări reprezentate de Rusia şi ameninţării extremismului islamic armat în Orientul Mijlociu şi Africa, vor participa la reuniune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările