Belgia: Primarul oraşului Bruges, înjunghiat chiar în centrul oraşului

Belgia: Primarul oraşului Bruges, înjunghiat chiar în centrul oraşului

Dirk De fauw, primarul oraşuli Bruges

Primarul oraşului Bruges, Dirk De fauw, a fost înjunghiat în zona gâtului, sâmbătă dimineaţă, chiar în centrul oraşului, a declarat procurorul care se ocupă de caz, confirmând informaţiile primite de la presa flamandă. Un suspect a fost repede arestat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edilul , în vârstă de 62 de ani, care este şi avocat, a fost dus la spital pentru o operaţie, iar starea lui este „stabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului, Céline D'havé, fără a oferi detalii suplimentare. Ea a confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru „tentativă de omor” şi încredinţată unui judecător de instrucţie. Un  suspect a fost arestat.

De fauw, în vârstă de 62 de ani şi membru al partidului creştin-democrat a fost atacat chiar în centrul oraşului, în apropierea biroului său de avocatură. Deşi a fost înjunghiat în gât, primarul a reuşit să sune la serviciul de urgenţă. Medicii care au intervenit, rapid, au reuşit să-i salveze viaţa după ce l-au operat. Atacatorul reuşise să fugă, dar a fost prins la scurt timp. 

Potrivit autorităţilor, suspectul este cunoscut pentru că ar avea probleme psihice. Motivaţiile atacului nu sunt cunoscute în acest moment.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările