O femeie politician din Bangladesh angaja sosii care să-i ia locul la examene

O femeie politician
din Bangladesh angaja sosii care să-i ia locul la examene

Foto Nagorik TV

Un politician din Bangladesh a fost exmatriculat de la Universitate, după ce ar fi angajat opt sosii pentru a îi lua locul la examene, relatează The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tamanna Nusrat, de la partidul Awami League, a fost aleasă în parlament anul trecut şi era studentă la Bangladesh Open University (BOU).

Nusrat este acuzată că a plătit 8 femei care îi semănau şi care au participat la 13 examene în locul ei. Scandalul a început după ce unul dintre jurnaliştii postului TV Nagorik a intrat în sala de examen şi a confruntat-o pe una dintre femeile plătite de Nustrat într-o filmare care a devenit virală şi care a scos adevărul la iveală.

Conducerea Universităţii a anunţat exmatricularea femeii şi a anunţat că nu va mai putea participa la admitere vreodată.

O persoană din conducerea facultăţii a spus că unii dintre colegii studenţi cunoşteau situaţia, însă nimeni nu a reclamat niciodată nimic, fiindcă Nusrat aparţine unei familii influente.

Tamanna Nusrat nu a putut fi contactată pentru declaraţii.

Fraudarea testelor şi copiatul sunt obişnuite în Bangladesh, ceea ce determină autorităţile să anuleze uneori rezultatele. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: