„Vreau să sune telefonul“, varianta Netflix. „Isterica“ Adela Lupşa, într-o campanie pentru platformă VIDEO

„Vreau să sune telefonul“, varianta Netflix. „Isterica“ Adela Lupşa, într-o campanie pentru platformă VIDEO

FOTO Captură video

Netflix îşi îndeamnă utilizatorii să descarce filmele şi serialele favorite de pe platformă, printr-o parodie a unei emisiuni interactive de tipul „Vreau să sune telefonul“, iar protagonista clipului este „isterica“ Adela Lupşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adela Lupşe, isterica devenită celebră în online, după o emisiune interactivă în care ţipa la telespectatori că vrea „să sune telefonul“, pentru a primi soluţia corectă, este acum protagonista unei campanii online Netflix.
 
Clipul promovează într-o manieră amuzantă o opţiune a aplicaţiei Netflix, care permite descărcarea producţiilor, pentru a fi urmărite atunci când lipseşte conexiunea la internet, scrie Pagina de Media. 
 
„Tema pentru astăzi este cum descărcăm filmele şi serialele favorite pentru Netflix. Sunt trei paşi extrem de simpli, îi ştiţi cu ochii închişi. Primul pas este acesta. Haideţi să vedem cine ştie, vreau să mă sune cineva chiar în acest moment, să-mi dea răspunsul correct. Care este cuvântul? Vreau să sune telefonul chiar acum! Asta am spus! Să sune telefonul“, rosteşte tânăra în clipul, care se vrea a fi o parodie după emisiunea interactică care i-a adus „celebritatea“ în mediul online. 
 
De asemenea, în textul care curge pe crawl, se arată, printre altele: „Apropo, nu, nu ştim când apare sezonul cinci din «Jane The Virgin» şi, nu, logic că nu băgăm „Game of Thrones“ pe Netflix. D'oh!“

Video-ul cu Adela Lupşe, isterica din emisiunea interactivă „Vreau să sune telefonul“, a ajuns viral în 2009. 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: