VIDEO Nemulţumit de o ştire, ministrul Teodorovici a ameninţat TVR în direct. Reacţia jurnalistei care a semnat ştirea

VIDEO Nemulţumit de o ştire, ministrul Teodorovici a ameninţat TVR în direct. Reacţia jurnalistei care a semnat ştirea

Eugen Teodorovici FOTO Mediafax

Invitat la TVR 1, Ministrul Finanţelor Orlando Teodorovici s-a arătat deranjat de o ştire despre alocaţii prezentată de postul public şi a făcut o ameninţare voalată în direct: „Dacă facem şi pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce şi cum“.

Invitat la rubric „Tema Zilei“, din cadrul Telejurnalului, Orlando Teodorovici a profitat de ocazie pentru a reproşa postului public că dezinformează, referindu-se la o ştire despre alocaţii şi imputând faptul că nu au fost prezentate toate punctele de vedere. Mai mult decât atât, ministrul Finanţelor a făcut şi o ameninţare, după cum a reamarcat Paginademedia.ro.
 
„Dacă şi TVR face astfel de lucruri... Ştirea cu alocaţiile, de exmplu. Cum a fost: a făcut amendament PNL. Şi avem intervenţia unui membru PNL, dar nicio intervenţie...“, a început Teodorovici, interrupt însă de jurnalistul Radu Andrei Tudor, care a precizat că ştirea a început cu declaraţiile premierului Viorica Dăncilă. Ministrul l-a contrazis şi a plusat: „Încă o dată - facem şi pe banii publici astfel de dezinformări... O să vedem noi exact ce şi cum, care este situaţia, din păcate“.
 
În realitatea, ştirea care l-a nemulţumit pe Teodorovici – „Alocaţiile pentru copii cresc de la 1 martie“ – avea toate punctele de vedere: date legate de Ordonanţă, declaraţia Vioricăi Dăncilă, informaţii despre amendamentul PNL şi poziţia preşedintelui Klaus Iohannis privind bugetul pe 2019. 
 
La rândul ei, jurnalista Ramona Avramescu, autoarea ştirii, a reacţionat pe Facebook: „Situaţia e aşa, domnule ministru, fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai mulţi decât aveţi dvs. în Guvern şi dacă aş fi avut măcar câte 10 lei pentru fiecare situaţie în care un politician mi-a spus: lasă că o să vedem noi, ştim noi de ce ai scris aşa şi nu invers, te-a pus Tăriceanu, Băsescu, Iohannis, Dragnea, SRI, CIA, etc... acum aş fi fost mai bogată decât vedetele TV plătite regeşte“.
 
.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: