VIDEO Cele mai sângeroase morţi din „Urzeala tronurilor“ în doar trei minute

VIDEO Cele mai sângeroase morţi din „Urzeala tronurilor“ în doar trei minute

Scena în care Eddard Stark este decapitat

Primele trei sezoane ale seriei „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ au stat sub semnul crimelor odioase, fanii fiind de-a dreptul şocaţi de moartea unor personaje cheie. Bryan Menegus a realizat un video în care prezintă, în mai puţin de trei minute, fiecare moment sângeros ce a marcat seria fantasy.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toţi oamenii trebuie să moară“ este replica reprezentativă a noului sezon, care va debuta pe micile ecrane din România pe 7 aprilie.

Cei care au urmărit serialul, bazat pe romanele lui George R.R. Marin, ştiu cu siguranţă că acestuia nu îi este teamă să ucidă unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Un exemplu potrivit este celebrul episod „Red Wedding“ („Nunta roşie“, n.r.), când masacrul i-a şocat pe americani.

Fie că este vorba despre decapitare, săgeţi în piept sau focul dragonilor, morţile din „Urzeala tronurilor“ nu sunt niciodată frumoase.

 

Luni, 7 aprilie, la doar câteva ore după premiera din Statele Unite, primul episod al celui de-al patrulea sezon al serialului „Urzeala tronurilor“ va fi difuzat în premieră la HBO România, de la ora 22.00. Episodul va fi disponibil şi pe HBO GO pentru toţi cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro .

Bazat seria de cărţi fantasy „Cântec de gheaţă şi foc“, scrise de George R.R. Martin, serialul realizat de HBO a devenit în scurt timp un fenomen, fiind, totodată, cea mai piratată producţie de televiziune în 2013 din lume. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările