VIDEO Artistul belgian Stromae canta in prima editie live „Vocea Romaniei“, de 1 Decembrie, la Pro TV

VIDEO Artistul belgian Stromae canta in prima editie live „Vocea Romaniei“, de 1 Decembrie, la Pro TV

Lori îşi pune toate speranţele în „îngeraşii“ ei, Moga este gata să scoată la înaintare următoarele staruri dintre elevii săi, iar Brenciu este convins că are în echipă numai voci „bune de pus la... ureche“ FOTO Pro TV

Artistul belgian Stromae va fi prezent în prima ediţie live a show-ului „Vocea României“, de la Pro TV, care are loc duminică, de la ora 20.30, pentru a sărbători alături de români Ziua Naţională şi 18 ani de Pro TV, informează televiziunea.

Românii sărbătoresc pe 1 decembrie Ziua Naţională şi 18 ani de Pro TV, la „Vocea României“, în prima ediţie live a show-ului din acest sezon, cu artişti şi momente speciale.

Cele mai bune voci din competiţie au trecut pe rând de etapa audiţiilor pe nevăzute, de tensiunea confruntărilor în duet şi de emoţiile cântecului decisiv, iar Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi pe care „îi vor arunca“ în lupta pentru marele titlu. În ediţia live de duminică, fiecare antrenor va aduce pe scena „Vocii României“ patru artişti din echipa sa, iar, la final, numai doi dintre ei vor merge mai departe.

Telespectatorii vor avea, şi în acest sezon, primul cuvânt de spus în ceea ce priveşte reprezentaţiile concurenţilor. După ce vocile dintr-o echipă vor termina de cântat, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scena următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase.

Duminică, invitatul special la „Vocea României“ este artistul belgian Stromae, pe numele său real Paul van Haver, celebru pentru hitul „Alors on danse“.

Nicoleta Luciu va fi şi în acest an coprezentatoarea competiţiei, alături de Pavel Bartoş.

Lori îşi pune toate speranţele în „îngeraşii“ ei, Smiley se laudă cu echipa sa de „oameni speciali“, Moga este gata să scoată la înaintare următoarele staruri dintre elevii săi, iar Brenciu este convins că are în echipă numai voci „bune de pus la... ureche“, aşa că bătălia pentru „Vocea României“ se anunţă una acerbă.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: