Un membru al juriului „Bravo, ai stil!“ a părăsit show-ul: care sunt motivele

Un membru al juriului „Bravo, ai stil!“ a părăsit show-ul: care sunt motivele

Unul dintre membrii juriului „Bravo, ai stil“ de la Kanal D a anunţat că va părăsi emisiunea FOTO Kanal D

Unul dintre membrii juriului „Bravo, si stil!“ a anunţat că va părăsi show-ul de la Kanal D, în care a avut o contribuţie semnificativă, pentru a se dedica carierei sale de designer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Ciobanu a fost una dintre cele mai vocale prezenţe de la „Bravo, ai stil!“, însă, potrivit unui comunicat al postului Kanal D, designerul a hotârât să se retragă din show pentru a se dedica total business-ului său, menţionând că activitatea sa profesională a avut de suferit în acest timp. 
 
„«Bravo ai stil!» a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer şi clienţii mei au avut de suferit.  Aşa că am ales ca pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienţi şi colecţii noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri aşa o parte importantă din show. Sigur că «porţile» rămân deschise şi poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. «Bravo, ai stil!»  este «copilul» pe care l-am crescut şi la care am contribuit trei sezoane. Mulţumesc echipei pentru că a crezut în mine!“, a spus Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu se va dedica carierei sale de designer FOTO Kanal D
 
La sfârşitul celui de-al treilea sezon, prezentatoarea emisiunii Ilinca Vandici (31 de ani) a anunţat un nou sezon al emisiunii, la începutul anului 2018, cu menţiunea că următoarea ediţie va fi realizată cu cele mai bune foste concurente din toate cele trei sezoane şi se va numi „Bravo, ai stil! All Stars“. Producătorii nu au anunţat deocamdată şi componenţa juriului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările