„Te cunosc de undeva“ îşi schimbă componenţa juriului. Cine este noul membru şi pe cine înlocuieşte FOTO

„Te cunosc de undeva“ îşi schimbă componenţa juriului. Cine este noul membru şi pe cine înlocuieşte FOTO

„Te cunosc de undeva“ va avea un nou membru al juriului FOTO Antena 1

Juriul show-ului „Te cunosc de undeva!“, prezentat de Alina Puşcaş (32 de ani) şi Cosmin Seleşi (41 de ani) la Antena 1, va avea un nou membru, anunţă reprezentanţii postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Te cunosc de undeva“, show-ul transformărilor de la 
Antena 1 va reveni, din 8 septembrie, cu cel de-al 13-lea sezon. 
 
Noul sezon va aduce şi o schimbare în ceea ce priveşte componenţa juriului. Actorul Cristi Iacob (50 de ani) este noul membru al juriului „Te cunosc de undeva!“ şi îi va lua locul actorului Andrei Aradits (45 de ani). 
 
Ceilalţi membri ai juriului rămân neschimbaţi: Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan. 

Cristi Iacob le va acorda concurenţilor punctele pentru actorie. Actorul s-a declarat surprins de propunerea venită din partea postului Intact.  
 
„Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. «Te cunosc de undeva!» însă este un show cinstit, curat şi vizibil şi am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri“, spune Cristi Iacob.

De asemenea, el îi va pregăti pe concurenţii noului sezon pe partea de actorie şi îşi doreşte ca aceştia să vadă în el, în primul rând, un prieten. Pe de altă parte, promite să-i pună pe toţi la treabă. „Nu-mi place suficienţa, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepţii şi îi voi acorda fiecăruia şanse de sută la sută. De asemenea, îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde“, mai spune Cristi.
 
Actorul mărturiseşte că nu îi va fi uşor atunci când va trebui să critice anumite prestaţii, în timpul show-ului. „Mi-e greu să critic oamenii. Dar o să le spun adevărul!“. 

Image result for cristi iacob
Cristi Iacob FOTO Antena 1
 
Cristi Iacob (50 de ani) s-a născut la Galaţi şi a absolvit Institutul Naţional de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti, în anul 1992. A jucat în numeroase piese de teatru, filme artistice şi scurt-metraje şi, pe parcursul carierei, a obţinut mai multe premii, printre care: cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam, în spectacolul „Trei gemeni veneţieni“ de Antonio Collalto, în cadrul Festivalului Naţional de Comedie Galaţi, 2015; premiul pentru interpretare masculină pentru rolul Matei din pelicula „În film la Naşu’“ (2012), regia Christina Iacob, Dublin 2013; premiul „Makhila de bronz“ şi premiul de interpretare pentru rolul Pepe din filmul „Pepe şi Fifi“ (1994), regia Dan Piţa, Aracachon, 1995. În prezent, face parte din trupa Teatrului Mic din Capitală.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: