Spoiler Alert! Kit Harrington, despre sărutul cu Emilia Clarke din „Game of Thrones“: „A fost foarte ciudat“ VIDEO

Spoiler Alert! Kit Harrington, despre sărutul cu Emilia Clarke din „Game of Thrones“: „A fost foarte ciudat“ VIDEO

Jon Snow şi Daenerys Targaryen FOTO HBO

Kit Harrington a vorbit despre sărutul cu Emilia Clarke din primul episod al ultimului sezon „Game of Thrones“, mărturisind că s-a simţit ciudat. Atenţie, acest text conţine spoilere!

Actorul Kit Harrington a mărturisit că „a fost foarte ciudat“ să o sărute pe colega lui de platou, Emilia Clarke, în timpul filmărilor pentru ultimul sezon din „Game of Thrones“, deoarece au devenit foarte buni prieteni de-a lungul proiectului. 
 
Cei doi actori, care-i portretizează pe Jon Snow, respectiv Daenerys Targaryen în drama HBO, au împărţit un moment romantic în primul episod din ultimul sezon al serialului, care a avut premiera pe 14 aprilie în SUA şi pe 15 aprilie în România.  
 
Kit a admis că momentul sărutului a fost unul ciudat şi din prisma faptului că Emilia şi Rose Leslie, soţia lui, sunt foarte bune prietene, scrie Daily Mail. 
 
Cele două personaje au avut parte şi de o scenă intimă în ultimul episod din sezonul şapte, după ce a fost dezvăluit faptul că Daenerys Targaryen este mătuşa lui Jon Snow, fără ca cele două personaje să ştie în acel moment. 
 
Într-o declaraţie pentru Mirror, Kit Harrington a spus: „Emilia şi eu am devenit cei mai buni prieteni de-a lungul celor şapte ani, iar atunci când a trebuit să ne sărutăm la filmări a fost de-a dreptul ciudat. Emila, Rose şi cu mine suntem buni prieteni şi chiar dacă face parte din meseria noastră, există totuşi un sentiment stânjenitor când toţi trei luăm cina împreună, iar în aceeaşi zi avem o scenă în care ne sărutăm“. 
 
Family: Kit Harington admitted it was 'really odd' to kiss his Game Of Thrones co-star Emilia Clarke during filming because they had become 'best friends' over the show's seven-year run
 
Actorul a glumit, de asemenea, şi pe seama faptului că „nu este deloc dificil“ să o săruţi pe Emilia Clarke pentru că este „absolut minunată“. 
 
Kit Harrington este căsătorit cu Rose Leslie, pe care a cunoscut-o tot pe platourile de filmare ale serialului HBO, ea jucând-o pe Ygritte. 
 
Starul din „Game of Thrones“ a mărturisit şi faptul că nu a suportat, de asemenea, să vadă scene intime între soţia lui şi cel mai bun prieten al lui, actorul Harry Treadaway. Rose Leslie şi cel din urmă joacă împreună în filmul „Honeymoon“. 
 
„Am fost împreună să vedem «Honeymoon» şi a existat o scenă unde s-a sărutat cu prietenul meu Harry Treadaway. A trebuit să închid ochii timp de cinci minute pentru că pur şi simplu nu am suportat să văd acea scenă. Stăteam între Rose şi Harry. A fost îngrozitor“, a povestit Kit Harrington. 
 
Cât priveşte finalul ultimului sezon din „Game of Thrones“, actorul a mărturisit că deşi a încercat să-şi păstreze calmul, în momentul în care o fană l-a oprit şi l-a întrebat „Tu eşti Jon Snow?“, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi i-a răspuns în lacrimi: „Am fost“. 
 
 
Şi dacă reacţiile fanilor au fost mixte, între încântare şi dezamăgire, ei bine, nici părerile protagoniştilor nu sunt foarte plăcute. „Pentru noi, ca actori, este ciudat“, a declarat Emilia Clarke pentru HBO, precizând că probabil reacţia personajului ei în momentul în care va afla adevărul va fi una de dezgust. 
 
„Cred că amândoi ştiu că este un lucru greşit. Cred că amândoi ştiu că vor cauza probleme. Dar e acel impuls, când simţi ceva profund pentru persoana alături de care ai trecut prin acele întâmplări. E ca un tren care trece, nu-l poţi opri“, a adăugat şi Kit Harrington. 
 
În ultimul episod din sezonul 7 „Game of Thrones“, intitulat sugestiv „The Dragon and The Wolf“, a fost confirmată o veche şi disputată teorie: Jon Snow este fiul legitim al lui Rhaegar Targaryen cu Lyanna Stark, care s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în Dorne. Aflăm şi că numele real al lui Jon Snow este Aegon Targaryen şi că este moştenitorul de drept al Tronului de Fier. Astfel, Danaerys este mătuşa lui Jon. 
 
Cât despre scena de sex, Emilia Clarke a precizat: „Mi-a plăcut la nebunie că în momentul în care atmosfera s-a încins, plutea în aer o acceptare frumoasă a ceea ce se întâmplă, dar fără a fi rostite cuvinte.“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: