Emilia Clarke şi Kit Harrington, dezvăluiri despre scena de sex dintre Daenerys şi Jon Snow din GoT: „Pentru noi, ca actori, e ciudat“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Emilia Clarke şi Kit Harrington au dezvăluit ce cred despre intens dezbătuta scenă de sex dintre Daenerys şi Jon Snow, personajele pe care le interpretează în „Game of Thrones“, iar reacţiile v-ar putea surprinde. Vă avertizăm că următorul text conţine multe, multe spoilere, deci pentru a evita supărările, dacă nu aţi văzut ultimul episod, nu citiţi continuarea.

În ultimul episod din sezonul 7 „Game of Thrones“, intitulat sugestiv „The Dragon and The Wolf“, a fost confirmată o veche şi disputată teorie: Jon Snow este fiul legitim al lui Rhaegar Targaryen cu Lyanna Stark, care s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în Dorne. 

Aflăm şi că numele real al lui Jon Snow este Aegon Targaryen şi că este moştenitorul de drept al Tronului de Fier. 

Cu siguranţă v-aţi dat deja seama că Daenerys Targaryen este mătuşa lui Jon Snow. Va fi o lovitură dură pentru cele două personaje având în vedere scena de sex dintre cei doi din ultimul episod „Game of Thrones“. 

Şi dacă reacţiile fanilor au fost mixte, între încântare şi dezamăgire, ei bine, nici părerile protagoniştilor nu sunt foarte plăcute. 

„Pentru noi, ca actori, este ciudat“, a declarat Emilia Clarke pentru HBO, precizând că probabil reacţia personajului ei în momentul în care va afla adevărul va fi una de dezgust. 

   

via GIPHY

„Cred că amândoi ştiu că este un lucru greşit. Cred că amândoi ştiu că vor cauza probleme. Dar e acel impuls, când simţi ceva profund pentru persoana alături de care ai trecut prin acele întâmplări. E ca un tren care trece, nu-l poţi opri“, a adăugat şi Kit Harrington. 

image

Probabil că mulţi dintre noi ne-am întrebat ce a fost cu acele priviri ciudate ale lui Tyrion, iar actorul Peter Dinklage a fost suficient de drăguţ să explice: „Acest pas este periculos pentru toţi cei implicaţi. Sunt sigur că e ceva bun pentru ei pe moment, însă nici măcar nu ai parte de linişte gândindu-te la cât de frumos poate fi. Personajul meu gândea: «Oh, pur şi simplu nu e bine». Ar trebui să fie, dar nu este. Vorbim de «Game of Thrones». Există o lungă istorie a relaţiilor amoroase care nu s-au sfârşit deloc bine în acest serial.“  

Într-un alt interviu, acordat publicaţiei „Entertainment Weekly“, Kit Harrington a vorbit despre cât de neobişnuit a fost procesul de a dezvolta chimia dintre cele două personaje, după ce vreme de şapte ani cei doi actori nu au lucrat niciodată împreună. 

„De regulă, când începi un film, îţi cunoşti partenerul şi dezvoltaţi acea chimia în timp. Însă când cunoşti o persoană de şapte ani şi nu aţi lucrat deloc împreună, dar aţi împărţit această călătorie...Suntem amândoi puţin speriaţi de ce se întâmplă. Eu întrebam: «Care este tensiunea sexuală din această scenă?», iar ea îmi spunea: «Încetează să mai vorbeşti despre tensiune sexuală!». Este o experienţă unică pe care o trăieşti ca actor şi eşti conştient că toată lumea se uită“, a explicat interpretul lui Jon Snow. 

„Da! I-am spus de câteva ori să înceteze – «Aruncă-mi nişte priviri sexy, nu mai vorbi tot timpul despre tensiunea sexual㻓, a spus pe un ton glumeţ colega lui. 

Cât despre scena de sex, Emilia Clarke a precizat: „Mi-a plăcut la nebunie că în momentul în care atmosfera s-a încins, plutea în aer o acceptare frumoasă a ceea ce se întâmplă, dar fără a fi rostite cuvinte.“

Ce se va întâmpla cu cei doi? Rămâne de văzut. „Nu pot să prezic acest lucru. Ar putea să păşească spre apus ţinându-se de mână sau ar putea să se omoare unul pe celălalt“, a declarat Jon Snow.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite