Sanda Nicola pleacă de la Digi24 după şapte ani: ce va face în continuare

Sanda Nicola pleacă de la Digi24 după şapte ani: ce va face în continuare

Sanda Nicola

Sanda Nicola (41 de ani) pleacă de la Digi24 după şapte ani. Jurnalista a ales să părăsească pentru o perioadă ţara pentru a urma un master în Belgia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sanda Nicola, care lucrează la Dig24 încă de la înfiinţarea staţiei, şi-a dat demisia, potrivit Paginademedia.ro. Jurnalista urmează să plece pentru studii la Universitatea din Liege. 

„Este vorba de un master în Turism şi Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor“, a declarat Sanda pentru sursa citată. Jurnalista a mai precizat că atât ea, cât şi conducerea postului de ştiri sunt deschişi la colaborări viitoare.

După ce s-a întors din concediul de maternitate, Sanda Nicola a ocupat intervalul orar 22.00-01.00, iar ultimul proiect de amploare în care a fost implicată a fost vizita Papei Francisc în România, fiind trimisul special al Digi24.

Sanda Nicola este căsătorită cu Liviu Iolu, fost jurnalist, coordonator de comunicare al delegaţiei USR Plus în Parlamentul European şi membru în Consiliul Naţional PLUS. Cei doi au împreună o fiică. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: