„Românii au talent“. A doua seminfinală a adus Pro TV-ului audienţe de patru ori mai mari faţă de posturile rivale. Cât a slăbit adolescenta criticată de Mihaela

„Românii au talent“.
A doua seminfinală a adus Pro TV-ului audienţe de patru ori mai mari faţă
de posturile rivale. Cât a slăbit adolescenta criticată de Mihaela

Pavel Bartoş, Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Smiley FOTO Pro TV

„Românii au talent“. Cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, a adunat vineri seară, 15 mai, 2.7 milioane de persoane în faţa micilor ecrane, menţinându-se la o distanţă considerabilă faţă de Kanal D, postul clasat pe locul al doilea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Românii au talent“, lider de audineţă pe toate cele trei segmente

A doua semifinală live a show-ului „Românii au talent“ a avut o audienţă cu puţin sub cea de săptămâna trecută. Cu toate acestea, cifrele au clasat postul Pro TV pe prima pozitie, pe toate cele trei segmente – naţional, comercial şi urban. Potrivit datelor oferite de Paginademedia.ro, Kanald D, postul clasat pe locul al doilea, a avut audienţă de patru ori mai mică faţă de Pro TV, iar Antena 3, clasată pe cea de-a patra poziţie, a avut un rating de şapte ori mai mic faţă de postul din Pchae Protopopescu.

Astfel, la nivel naţional, show-ul „Românii au talent“ a adunat în faţa micilor ecrane 2.7 milioane de telespectatori (14,6 puncte rating şi cotă de piaţă de 35,5%), cu puţin sub ediţia trecută, care a fost urmărită de 2.8 milioane de telespectatori. Vârful naţional a fost atins la ora 22.01, când 3.797.000 de români urmăreau show-ul de la Pro TV, ce ce s-ar traduce în 20,6 puncte rating şi cotă de piaţă de 36,6%.

Poziţia a doua a fost ocupată de Kanal D, cu 756.000 de telespectatori (4,1 puncte rating şi 9.9% cotă de piaţă), în timp ce TVR 1, clasat pe cea de-a treia poziţie a reşit să adune în faţa micilor ecrane 459.000 de români (4,1 puncte rating şi cotă de piaţă de 6,0%), potrivit Paginademedia.ro

Pe segmentul urban, show-ul „Românii au talent“ a fost urmărit de 1.456.000 de telespectatori, ceea ce s-ar traduce în 14,4 puncte rating şi cotă de piaţă de 34,8%. Locul al doilea i-a revenit postului Kanal D, cu 399.000  de telespectatori (4 puncte rating şi cotă de piaţă de 9,5%). Antena 1 s-a clasat pe cea de-a treia poziţie cu 221.000 de telespectatori (2,2 puncte rating şi 5,3% cotă de piaţă).

La nivel comercial, „Românii au talent“ a fost urmărită de 785.000 de persoane, cu vârste cuprinsă între 18 şi 49 de ani (15,5 puncte rating şi 7,3% cotă de piaţă). Antena 1, clasată pe locul al doilea a strâns 133.000 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani (2,6 puncte rating şi cotă de piaţă de 7,3%), în timp ce Kanal D, clasat pe locul al treila, a fost urmărit de 128.000 de români (2,5 puncte rating şi 7,0% cotă de piaţă).

„Românii au talent“. Încă trei români au intrat în lupta pentru marele premiu

Românii şi-au ales aseară următorii trei pretendenţi la titlul de erou naţional. Cea de-a doua semifinală „Românii au talent“ a adunat numere impresionante de dans, muzică, contorsionism, acrobaţie, stand-up comedy, improvizaţie şi teatru. Cei 12 concurenţi au luptat pentru un loc în marea finală, aducând pe scenă momente de talent autentic. În urma voturilor telespectatorilor şi a deciziei finale ale membrilor juriului, Bianca Coştiug, trupa The Beat şi Alexandru Moraru se pregătesc deja pentru bătălia finală şi pentru câştigarea marelui premiu de 120.000 de euro.

Bianca Coştiug a fost prima în opţiunile celor care şi-au votat aseară favoriţii. Concurenta a fermecat publicul cu un moment de dans tribal fusion, transpunându-se într-o nimfă a pădurii. Frumuseţea şi talentul ei au trecut dincolo de ecran, iar românii au hotărât că vor să o vadă şi în finală. Puştii de la The Beat au urcat pe scenă ca nişte adevărate rock staruri, iar atmosfera din timpul show-ului lor nu a fost departe de cea a unui concert a unor artişti consacraţi din domeniu. Au impresionat cu interpretarea melodiei „Show must go on“ a celebrei trupe Queen şi au obţinut locul doi în preferinţele publicului de acasă. Unul dintre momentele pline de sensibilitate ale serii a fost cel al lui Alexandru Moraru, care a ales să cânte melodia „Tears in Heaven“ a lui Eric Clapton. La doar 17 ani, el a reuşit cu o interpretare impecabilă să convingă că merită un loc în finala competiţiei.

Mixul de beatbox şi flaut al lui Cosmin Cioca (14 ani) i-a cucerit iremediabil pe Andra, Mihaela, Andi şi Bebe. Juraţii au gândit aseară la unison şi nu au negociat foarte mult atunci când l-au desemnat pe Cosmin ca fiind cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

„Românii au talent“: Smiley a menţionat, în trecere, despre concurentul eliminat din competiţie

Înainte ca cei 12 finalişti să urce pe scena „Românii au talent“ pentru a-i convinge pe cei de acasă să voteze cu ei, Smiley, gazda show-ului, a menţionat, în trecere, despre „Traian Constantin, concurentul eliminat de la «Românii au talent» pe motiv că a încălcat clauzele constractuale“. Smiley nu a dat însă mai multe detalii despre emilinarea concurentului, care susţine că „a suferit cea mai mare nedreptate din viaţa sa“.

Traian Constantin, concurentul eliminat de la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

„Românii au talent“: Cât a slăbit adolescenta din grupul Dinamond Duo după criticile Mihaelei Rădulescu

Grupul Diamond Dup FOTO Pro TV

Grupul de gimantiscă Diamond Duo, compus din Ştefania şi Crina a evoluat, de asemenea, vineri seară pe scena de la „Rmânii au talent“. După ce, în etapa preselecţiilor, Mihaela Rădulescu a criticat-o pe Crina (14 ani), spunându-i că este prea grasă şi că trebuie „să dea jos măcăr 5 kilograme până în etapa următoare“, vedeta TV a fost bucuroasă să oberve să adolescenta a ţinut cont de sfatul său şi a slăbit 2, 5 kilograme.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine“, i-a spus Mihaela Rădulescu Crinei, în etapa preselecţiilor. În apărarea adolescentei a sărit Andra, care a precizat: „Mie nu mi s-a părut că fata e grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine“. Deranjată de replica colegei de juriu, Mihaela Rădulescu a adăugat: „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, la dans.”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările