România îşi „Alege Preşedintele“, la Prima TV şi „Adevărul“, într-un maraton jurnalistic cu transmisii speciale

România îşi „Alege Preşedintele“, la Prima TV şi „Adevărul“, într-un maraton jurnalistic cu transmisii speciale

Melania Medeleanu va comenta, alături de invitaţii ei, din sudiourile Prima TV reacţiile candidaţilor la prezidenţiale FOTO Prima TV

Duminică, în ziua alegerilor prezidenţiale, Prima TV şi ziarul „Adevărul“ pregătesc un maraton jurnalistic atât în direct, cât şi în mediul online, cu transmisii speciale din oră în oră, comentarii la cald şi reacţii ale candidaţilor aflaţi în cursa pentru Cotroceni.

Imaginea completă a primului tur al alegerilor prezidenţiale din România este oferită de Prima TV şi ziarul „Adevărul“ într-un demers jurnalistic întins pe întreaga zi de duminică, denumit „Alege Preşedintele!“. Tot ce se întâmplă în ţară în ziua votului va fi prezentat în buletine de ştiri din oră în oră la Prima TV, dar şi pe site-ul adevarul.ro.

„«Alege Preşedintele!» va fi cronica uneia dintre cele mai importante zile din istoria României. Felul în care va evolua ţara în următorii cinci ani ţine foarte mult de alegerile prezidenţiale, iar Prima TV şi ziarul «Adevărul» îşi doresc să arate această evoluţie încă din ziua primului tur de scrutin“, a declarat în acest sens Vlad Sterescu, Head of News Prima TV.

Reporterii şi corespondenţii speciali vor transmite date despre prezenţa la vot, cum se respectă legea electorală şi cât de bine este mobilizat electoratul de către partidele implicate în procesul de votare. De asemenea, adevarul.ro va găzdui cele interesante comentarii ale bloggerilor site-ului şi va prezenta reacţiile candidaţilor la preşedinţie.

Dezbaterile în direct vor fi realizate din studiourile Prima TV în duplex cu Adevărul live, invitaţii Melaniei Medeleanu fiind jurnalistul Ioan M. Ioniţă şi Darie Cristea, lector universitar, doctor în sociologie. Imediat după anunţarea exit-poll-urilor, Ioan Talpeş, fost director al Serviciului de Informaţii Externe, va face primele „profeţii“ despre alianţele pentru al doilea tur de scutin şi şansele celor doi „finalişti“ în cursa pentru Cotroceni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: