Pro TV pregăteşte un show de divertisment de seară, în care surprizele au rolul central

Pro TV pregăteşte un show de divertisment de seară, în care surprizele au rolul central

Pro TV mizează pe emoţie şi pe surprize în viitorul show FOTO Captură

Pro TV pregăteşte grila de vară mizând pe un show de weekend în care emoţia şi surprizele să fie elementele centrale. Postul nu dezvăluie încă numele emisiunii, dar face un anunţ prin care încearcă să găsească protagonişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pro TV testează varianta unui show pentru serile de sâmbătă, temele viitoarei emisiuni produsă de Constantin Entertainment ( compania care a produs pentru Pro TV show-ul „Vine CHEFul“ şi programul de amiază „Lecţii de viaţă“) fiind divertismentul, emoţia, spectacolul şi „visurile împlinite“, arată paginademedia.ro. În acest sens, Pro TV difuzează un anunţ, fără a se preciza despre ce emisiune este vorba, legat de dorinţe şi aspiraţii: „Unde poţi găsi fericirea? Exact acolo unde o poţi oferi. Ştii pe cineva care merită infinit mai mult decât i-a oferit viaţa? Ajută-l să-şi împlinească marele vis“, se specifică în anunţul de pe post.

Programul ia în calcul un format internaţional, cel mai probabil „Tonight’s the night“, un show BBC, scrie aceeaşi sursă citată. Emisiunea „Tonight’s the night“ a fost difuzată de BBC pentru prima dată în 2009, fiind un show în care surprizele au un rol central. Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanţele unor artişti cunoscuţi cu momentele în care oamenii obişnuiţi îşi văd dorinţele împlinite.

Recent, Pro TV a anunţat că va difuza, în timpul săptămânii, un nou show, „Vorbeşte lumea“, în care vor fi prezentate ştiri mondene. Emisiunea „Vorbeşte lumea“ le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, dar şi informaţii despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăţi despre vedete, sfaturi şi trucuri pentru reţete delicioase şi sănătoase şi cele mai bune tratamente de înfrumuseţare. În show-ul „Vorbeşte lumea“ vor fi abordate şi subiecte savuroase despre relaţii, căsătorii, experienţe de viaţă sau seducţie şi teme considerate de multe ori tabu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările