Prezentatorul TV David Attenborough, la un pas de moarte în timpul unor filmări pentru un documentar

Prezentatorul TV David Attenborough, la un pas de moarte în timpul unor filmări pentru un documentar

Sir David Attneborough, la un pas de moarte în timpul unor filmări

Sir David Attenborough s-a aflat la un pas de moarte în timpul unor filmări pentru un documentar, a dezvăluit un prieten şi un colaborator frecvent al realizatorului şi naratorului de programe de televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alastair Fothergill, care a produs „Planet Earth” şi „Blue Planet”, a spus că Sir David Attenborough aproape şi-a pierdut viaţa filmând delfini în Bahamas, pentru serialul documentar „The Trials Of Life”, lansat în anul 1990, scrie nme.com, citat de News.ro. 
 
„Îl filmam pe David de sus pe o barcă ce avea o platformă din lemn pentru ca oamenii să se poată arunca în apă. Abia ce filmasem o scenă minunată, iar David era pe cale să se scufunde din nou, când un val puternic l-a izbit şi l-a dus sub acea platformă care a fost zdrobită”, a povestit Alastair Fothergill pentru Radio Times.
 
„Nu am uitat niciodată, pentru că David era în stare de inconştienţă şi era sânge peste tot şi îmi amintesc că m-am gândit: «Singurul lucru pe care nu ţi-l doreşti pe CV-ul tău este că eşti persoana care l-a ucis pe David Attenborough»”, a continuat el, precizând că din fericire, Sir David Attenborough s-a recuperat complet după acel incident.
 
David Attenborough, născut pe 8 mai 1926, este naturalist şi prezentator TV. Considerat o veritabilă „comoară naţională” a Marii Britanii şi devenit celebru pe plan mondial în special datorită vocii sale inconfundabile, David Attenborough s-a remarcat în calitate de realizator şi narator al unui număr impresionant de documentare de televiziune despre natură şi viaţa animalelor sălbatice.
 
 Este fratele mai tânăr al regizorului Richard Attenborough, care a murit în 2014. În vara anului 2016, o specie nou descoperită de leu marsupial, ai cărei reprezentanţi aveau mărimea unor pisici şi au dispărut de pe Terra în urmă cu cel puţin 18 milioane de ani, a primit numele celebrului naturalist britanic.
 
citeste totul despre: