Octavian Strunilă intră din nou în ringul de dans de la Pro TV

Octavian Strunilă intră din nou în ringul de dans de la Pro TV

Octavian Strunilă a câştigat sezonul 10 al fostei emisiuni de dans de la Pro TV, „Dansez pentru tine“ FOTO Pro TV

Actorul Octavian Strunilă va fi concurent în emisiunea „Uite cine dansează!“, pe care Pro TV o va difuza în această primăvară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actor, regizor şi căpitan de echipă la emisiunea „Jocuri de celebritate“, Octavian Strunilă schimbă macazul şi va încerca să cucerească publicul cu mişcări de dans, începând din 6 martie, odată cu debutul show-ului „Uite cine dansează!“.
 
„Îmi dau seama de ceea ce pot face în show-ul acesta… eu cred că aş putea să mă folosesc de experienţa mea ca actor şi tot ce fac acolo să fie puţin mai teatral, adică să aibă o amprentă a spectacolului de teatru. Orice dans cred că poate să capete şi puţină teatralitate“, a declarat Octavian Strunilă.
 
Strunilă nu este străin de ringul de dans, după ce în urmă cu şapte ani a câştigat, împreună cu partenera sa de scenă, marele premiu al unei alte competiţii de dans difuzată de Pro TV, „Dansez pentru tine“.
 
Actorul ştie cât de multă muncă va depune la repetiţii şi atunci când va prezenta fiecare stil de dans în faţa juriului şi a telespectatorilor, dar cu umorul care-l caracterizează şi luând în calcul experienţa dobândită în cadrul reality show-ului „Ferma Vedetelor“ spune că este pregătit să lupte şi să scadă din nou în greutate. „Vreau să spun că, după experienţa de la «Ferma Vedetelor», în care am slăbit vreo opt kilograme şi jumătate, îmi dau seama că urmează să slăbesc tot cam atât, iar asta, pe lângă o cură de slăbire gratuită, e şi o experienţă nouă, care mă provoacă.“
 
Octavian Strunilă este al zecelea concurent anunţat de Pro TV, după actorul Marius Manole, luptătorul de MMA Sandu Lungu, designerul şi stilista Dana Budeanu, bucătarul-şef Joseph Hadad, vedeta de televiziune Oana Zăvoranu, actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner, prezentatoarea de ştiri Anca Serea şi cântăreţii Antonia şi Alex Velea.
 
Emisiunea, care are la bază formatul BBC „Dancing with the stars“, va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka şi îi va avea în juriu pe Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Mihai Petre
 
Show-ul este o competiţie de dans între 12 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi. Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările