Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă se reîntorc la radio din 11 decembrie. Radio Seven se aude în Bucureşti pe 103,4 FM

Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă se reîntorc la radio din 11 decembrie. Radio Seven se aude în Bucureşti pe 103,4 FM

Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu şi Mihai Găinuşă se vor auzi la Radio Seven

Radio Seven se lansează pe 11 decembrie, pentru bucureşteni, pe 103,4 FM. Echipa este formată din oameni cu mulţi ani de experienţă în radio: Mihai Găinuşă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.

„Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toţi suntem din target, şi ca vârstă, şi ca preferinţe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai liniştit, mai echilibrat. În epoca «fast-everything», noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete“, spune Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului.

Matinalul „Şapte dimineaţa“ (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Găinuşă şi Laura Ivăncioiu. Vor fi informaţii pentru bucureşteni, subiectele zilei discutate cu ascultătorii, rubrici produse, scrise în stilul caracteristic lui Mihai.

Mihai Găinuşă: „Ştiţi de ce am încredere în acest proiect? Fiindcă nu mai avem nimic de demonstrat nimănui“

Mihai Găinuşă a împlinit anul acesta, în februarie, 20 de ani de radio. A realizat emisiuni de umor, matinale şi chiar ştiri la Delta RFI, Radio 21 şi Kiss FM. „Uneori viaţa îţi dovedeşte că e rotundă ca un disc de vinil. Pentru mine surpriza a fost să mă reîntâlnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat începuturile în meserie. Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio Seven. Fosta mea colegă, Laura Ivăncioiu, îmi va fi parteneră de dialog. Bogdan Stratulă şi Marius Vintilă îmi vor fi colegi. Sunt profesionişti de radio pe care-i apreciez pentru verticalitate şi implicare. Ştiţi de ce am încredere în acest proiect? Fiindcă nu mai avem nimic de demonstrat nimănui. Vom face radio din plăcere, pentru ascultătorii noştri, dar şi pentru noi. Plus că, pentru mine, 7 e un număr norocos“, arată el.

Ce alte voci se aud la Radio Seven

Laura Ivăncioiu a făcut radio zece ani, la Radio 21, Delta RFI, Total şi Radio Contact. După matinalul de la Radio Contact, alături de Răzvan Popescu, Laura şi-a deschis agenţia de PR Deci Se Poate. „Mi se făcuse dor de ascultători, iar un matinal cu Mihai e revenirea ideală. Ne ştim de 19 ani, dar abia acum facem prima emisiune împreună“, zice ea.

La butoane va fi Alex Crăciun, şi el cu o experienţă de 8 ani în radio (Student FM, HFM).În drive time (17.30-19.30), Marius Vintilă va prezenta emisiunea „Cuvinte. Cu Vintilă“. Marius Vintilă este cunoscut pentru cei 15 ani de radio împărţiţi, în principal, între Pro FM şi Radio Guerrilla. De 12 ani este si voice over pentru National Geographic Channel. „Timp de două ore după serviciu asculţi cuvinte rostite în direct de realizator şi de ascultători pe marginea subiectelor de interes pentru comunitatea urbei“, spune Marius.

„All U Can Read“ este un talk show în doi. Marius Chivu invită un scriitor în fiecare luni de la 22.00, pentru a discuta o carte nou apărută şi a asculta împreună muzicile preferate ale invitatului. Marius Chivu scrie cărţi şi articole pentru Dilema Veche şi „Elle“, traduce şi colaborează pentru emisiuni culturale cu RFI România şi Radio România Cultural.

Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului, este cunoscutul creator de radiouri. Bogdan lucrează în media de 25 de ani, a fost prezentator de emisiuni şi director în Nova, Uniplus, Pro FM, Media Pro Music, ZU, Antena 1. „Prin Radio Seven vrem să redescoperim radioul de pe toate frecvenţele oraşului: cultură, mediu universitar, social“, crede el.

Director de programe este Mihai Dinu. După 24 de ani de experienţă în radio (RFI, Gold, Guerrilla), Mihai e bucuros să aleagă pentru post, în sfârşit, muzica pe care şi el o preferă. „Sound-ul este deschis şi extrem de fredonabil, pertinent ca fond (pop şi pop-rock), dar cu accente dulci (downtempo, trip hop) şi picante (electro, indie)“, spune Mihai.

Ştirile vor fi prezentate la şi jumătate de Ana Maria Adam care e şi coordonator ştiri (Radio Contact, Guerrilla, Gold, MCM, MTV), Maria Ilie (Student FM, HFM) şi Loredana Ailincăi (Radio Total, Gold). Tiberiu Ursan face „Tibi de la 10.00“, iar Robert Tache - „Robert de la 14.00“.

Radio Seven poate fi ascultat în Bucureşti pe 103,4 FM şi online pe www.7radio.ro. Radio Seven: www.facebook.com/7radio.ro , telefon: 031.620.0707.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările