Micuţa balerină Ryanna Gornescu, o stea a baletului la 10 ani. A ridicat toată sala în picioare VIDEO

Micuţa balerină Ryanna Gornescu, o stea a baletului la 10 ani. A ridicat toată sala în picioare VIDEO

Ryanna Gornescu FOTO Pro TV

Ryanna Gornescu, în vârstă de doar 10 ani, a ridicat toată sala în picioare datorită coregrafiei ei. Micuţa balerină are numeroase trofee şi roluri pe scena Operei din Cluj.

Ryanna Gornescu, micuţa balerină în vârstă de 10 ani, a uimit la „Românii au talent“ cu talentul ei. Ea a ridicat toată sala în picioare cu o coregrafie din baletul „Frumoasa din pădurea adormită“, Aurora – Actul 3.
 
„Pasiunea mea este baletul, este foarte greu, dar fac şi la scoală şi acasă. Persoana care mă încurajează cel mai mult este mama mea. Mama a făcut balet în copilărie, dar s-a lăsat pentru că vrea să fie doctoriţă, eu nu cred că vreau pentru că nu mă atrage această meserie. Primarul Clujului mi-a dat diploma de cetăţean de onoare al Clujului. Eu am încredere în mine şi cred că voi reuşi să câştig Românii au talent“.
 
Juriul s-a arătat impresionat de prestaţia ei şi au trimis-o mai departe în concurs cu patru de „da“. 
 
„Mi-a plăcut numărul tău şi, mai ales, faptul că graţia pe care ai afişat-o atunci când ai intrat pe scenă se transmite cumva personalităţii tale şi chiar vocii şi modului în care vorbeşti, te exprimi şi interacţionezi cu noi“, a comentat Mihai Petre.
 
„Eşti perfectă şi cred că munceşti mult“, i-a transmis Andra.
 
Întrebată de Călinescu dacă are vreun model în balet, Ryanna a spus: „Da, este o rusoaică pe care o cheamă Svetlana Karova, care a studiat la cea mai bună şcoală de balet din lume. Este foarte greu, dar voi încerca să ajung şi eu acolo“.
 
Ryanna Gornescu este o stea a baletului la doar 10 ani. Micuţa balerină deţine numeroase trofee şi roluri pe scena Operei din Cluj.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: