Matt LeBlanc va prezenta show-ul „Top Gear“, alături de Chris Evans

Matt LeBlanc va prezenta show-ul „Top Gear“, alături de Chris Evans

Matt LeBlanc, alături de Chris Evans, prezentatorul principal al „Top Gear“, şi pilotul The Stig FOTO TopGear.com

Actorul american Matt LeBlanc (48 de ani), celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul „Prietenii tăi/ Friends“, va prezenta versiunea relansată a „Top Gear“, care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans şi va fi difuzată în premieră, la BBC, în luna mai, informează theguardian.com.

Matt LeBlanc va fi noul coprezentator al „Top Gear“, potrivit unui cominicat transmis de British Broadcasting Corporation (BBC). Actorul, care a jucat şi în serialul BBC „Episodes“, a apărut ca invitat în show-ul „Top Gear“, pe vremea când acesta era prezentat de Jeremy Clarkson.

Matt LeBlanc a spus că este un fan uriaş al emisiunii „Top Gear“, fapt pentru care este onorat şi încântat să fie parte „a noului capitol al acestui show iconic“.

Matt LeBlanc va fi primul prezentator care nu este de origine britanică din istoria de 39 de ani a celebrului show „Top Gear“.

British Broadcasting Corporation pregăteşte o versiune relansată a „Top Gear“, care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, după ce corporaţia britanică de media a renunţat la Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o anchetă internă.

Versiune relansată a „Top Gear“ va fi difuzată în premieră, în Marea Britanie, la BBC 2, pe 5 mai 2016.

Aducerea lui Matt LeBlanc în echipa de prezentatori a emisiunii „Top Gear“ are scopul de a creşte interesul pentru această producţie mai ales în Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America, după cum a declarat o sursă pentru theguardian.com.

Matt LeBlanc a jucat timp de zece ani în serialul „Prietenii tăi“, câştigând şase nominalizări la premiile Emmy şi Globul de Aur pentru rolul său. Totodată, LeBlanc a jucat în serialul de televiziune „Joey“, în care personajul său din „Friends“ a făcut tranziţia de la New York la Hollywood. În 2012 a câştigat premiul Globul de Aur la categoria cel mai bun actor într-un serial TV, pentru rolul din sitcomul „Episoade/ Episodes“.

Pe de altă parte, Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului „Top Gear“, care şi-a încetat în 2015 colaborarea cu BBC, după o dispută violentă cu producătorul Oisin Tymon, urmează să realizeze un nou show pentru grupul Amazon.

În luna iulie 2015, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, foştii prezentatori ai emisiunii „Top Gear“, au făcut public faptul că pregătesc un nou show automobilistic, care va fi difuzat, începând din 2016, pe platforma online Amazon Prime, deţinută de grupul Amazon. Bugetul noului show pregătit pentru Amazon de fosta echipă a „Top Gear“ este de aproximativ 230 de milioane de euro, pentru 36 de episoade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările