Manuela Hărăbor va juca în serialul „Vlad“ de la Pro TV. Ce rol are actriţa

Manuela Hărăbor va juca în serialul „Vlad“ de la Pro TV. Ce rol are actriţa

Manuela Hărăbor FOTO ProTV

Actriţa Manuela Hărăbor (51 de ani) se alătură echipei de actori din serialul „Vlad“, în această primăvară, la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Binecunoscuta actriţă interpretează rolul unei directoare de hotel care pe parcursul acţiunii serialului se intersectează cu Eliza. 

Manuela Hărăbor joacă rolul unei femei de carieră cu o funcţie importantă, iar în noul sezon „Vlad“ vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că «Vlad» este un serial pe care îl urmăresc şi îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste şi îl felicit pe Jesus del Cerro pentru felul în care ştie să-şi ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveştii care a reuşit, timp de două sezoane, să ţină telespectatorii cu sufletul la gură.“, a declarat Manuela Hărăbor.

Manuela Hărăbor este o actriţă talentată, cu o carieră longevivă şi de succes, fiind un nume binecunoscut în lumea filmului şi a teatrului. Aceasta a devenit cunoscută publicului românesc încă de la debut, datorită unor filme emblematice precum „Veronica“ şi „Pădureanca“. 

Publicul o poate vedea anul acesta şi la teatru, în piese precum „Vinovat“, „Nevinovat“, „Revolta poveştilor“, „Dragostea celor trei portocale“, „D'ale carnavalului“ sau „Gaiţele“. 

Manuela Hărăbor FOTO ProTV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările