Cine i-a luat locul lui Mircea Radu la TVR, în emisiunea Marinei Almăşan: „Este un un om citit, profund şi înţelept, cu care se poate vorbi despre orice“ FOTO

Cine i-a luat locul lui Mircea Radu la TVR, în emisiunea Marinei Almăşan: „Este un un om citit, profund şi înţelept, cu care se poate vorbi despre orice“ FOTO

Mircea Radu şi Marina Almăşan au prezentat împreună emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10“ timp de trei sezoane FOTO TVR

Marina Almăşan va prezenta emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10“, de la TVR 2, alături de un actor cunoscut, după ce Mircea Radu s-a întors la Antena 1, unde va prezenta emisiunea „Ie, Românie“, începând cu 1 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudiu Bleonţ va prezenta împreună cu Marina Almăşsan emsiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10“, difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2.
 
„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund şi înţelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte uşor de la stilul sobru la cel jucăuş, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simţ al umorului (umorul este, nu-i aşa, o calitate a oamenilor inteligenţi!) si un spirit ludic cum rar întâlneşti, în vremurile noastre încruntate. Deşi pare «de nestăpânit», este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat şi un excelent «tovarăş de drum»“, a spus Marina Almăşan.
 
Cei doi nu se află însă la prima colaborare la Televiziunea Română, după cum povesteşte Marina Almăşan: „I-am încredinţat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat şi emisiuni pe care le-au prezentat alţii). Titlul era «S-a-ntâmplat în România» şi programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniştii erau aduşi, majoritatea, în direct, iar ştirile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Ţin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu şi, iată, viaţa mi l-a «scos din nou în cale»“.
 
FOTO TVR
 
Claudiu Bleonţ a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbaţi de 10“, mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut şansa de a fi „bărbatul de 10” într-una dintre ediţii.
 
„Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni şi de a cunoaşte oamenii, dar şi de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experienţă pe care acum vreau să o împărtăşesc cu cei din jur“, a spus el.
 
Actor renumit de teatru şi film, Claudiu Bleonţ este şi un prezentator de televiziune cu experienţă. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie“ (2013), alături de Ramona Bădescu, cât şi în poziţia de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România“ (2008).
 
FOTO TVR
citeste totul despre: