Cine sunt cei trei prezentatori ai show-ului „Ninja Warrior“ de la Pro TV FOTO

Cine sunt cei trei prezentatori ai show-ului „Ninja Warrior“ de la Pro TV FOTO

Ninja Warrior România este o competiţie sportivă care s-a bucurat de un mare succes în toate ţările în care a fost difuzată FOTO Pro TV

Noul show de la ProTV, „Ninja Warrior“ va avea trei prezentatori: un cunoscut comentator sportiv, un jurnalist şi o actriţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că în formatul original există trei vedete care: prezintă show-ul, comentează prestaţiile concurenţilor şi se ocupă şi de interviuri, „Ninja Warrior România“ va merge pe aceeaşi reţetă, scrie Click.ro. 
 
Potrivit publicaţiei, prezentatorul show-ului de la ProTV va fi Daniel Niţoiu (32 de ani), reporter al Ştirilor Pro TV şi prezentator al rubricii „Vremea“. Daniel a fost şi concurent la emisiunea „Dansez pentru tine“, de la acelaşi post de televiziune, în sezonul 12, unde a dansat alături de Alexandra Mareşi. 
 
Image result for daniel nitoiu
Daniel Niţoiu FOTO ProTV
 
Comentator al întrecerilor sportive ale concurenţilor va fi Costi Mocanu (49 de ani), comentator al multor meciuri de Liga Campionilor transmise de Pro TV.
 
Image result for costi mocanu
Costi Mocanu FOTO 
 
Şi nu în ultimul rând, cei doi doi vor avea şi o colegă. Este vorba de actriţa Raluca Aprodu (33 de ani), care a jucat în seriale şi filme artistice, precum „Păcatele Evei“, „În Derivă“, „Selfie 69“, „Poveste de dragoste“ sau „Vânătorul de spirite“. 
 
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing
Raluca Aprodu FOTO Facebook 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările