„Chefii“ audienţelor: Antena 1, din nou peste Pro TV cu emisiunea culinară. Ce audienţe a înregistrat

„Chefii“ audienţelor: Antena 1, din nou peste Pro TV cu emisiunea culinară. Ce audienţe a înregistrat

„Chefi la cuţite“ a avut mai mulţi telespectatori decât „MasterChef“ la a doua confruntare FOTO Antena 1/ Pro TV

A doua rundă a confruntării dintre emisiunile culinare „MasterChef“, de la Pro TV, şi „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, s-a terminat, din nou, la capitolul audienţe, în favoarea celei din urmă.

„Chefi la cuţite“ a trecut din nou în faţa „MasterChef“ la nivelul audienţelor, emisiunea de la Antena 1 având un avans de sute de mii de telespectatori faţă de cea de pe Pro TV. Pe targetul comercial, „Chefi la cuţite a avut o audienţă dublă în comparaţie cu „MasterChef“. Astfel, la fel ca la prima confruntare, Pro TV a fost pe locul trei la nivel naţional şi la oraşe şi pe poziţa a doua la nivel comerical. De menţionat că cele două emisiuni s-au intersectat între 20.30 şi 21.40, după care Pro TV a difuzat meciul din UEFA Champions League dintre PSG şi FC Barcelona.

La nivel naţional, Antena 1 a avut 1,4 milioane de telespectatori, fiind urmată de Kanal D, cu 1,2 milioane de telespectatori. Pro TV a avut puţin aproape 1,1 milioane de telespectatori, arată paginademedia.ro. Aproape 1,8 milioane de români au fost cu ochii pe „Chefi la cuţite“ în minutul de aur de la 20.50.

La nivel urban, tot Antena 1 a fost pe primul loc, cu 802.000 de telspectatori, urmată de Kanal D, cu 713.000 de telespectatori. Pro TV a fost pe locul 3 trei cu 519.000 de telespectatori.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Antena 1, pe primul loc, a avut 505.000 de telespectatori, iar Pro TV, pe locul doi, 266.000 de telespectatori. Kanal D a completat podiumul cu 193.000 de telespectatori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: