În ciuda popularităţii crescute, FOX a decis în urmă cu ceva timp să anuleze acest show pe neaşteptate, o veste care i-a şocat serios pe fani. Au urmat campanii organizate în online, mai ales pe Twitter sub hashtag-ul #SaveLuficer prin care fanii cereau continuarea seriei. Peste 1,2 milion de fani s-au adunat din întreaga lume (aproximativ 30,000 din România), aşa că  Netflix a hotărât să salveze seria şi a cumpărat drepturile de continuare.

Aşa că, începând cu 8 mai 2019, “iadul se întoarce pe pământ” atunci când Netflix a lansat sezonul 4 din „Lucifer”, comedia fantasy şi serial-cult despre îngerul căzut şi fostul Lord al Iadului, Lucifer Morningstar, un manager de club din LA care îşi foloseşte expertiza diavolească pentru a ajuta departamentul de poliţie din LA să rezolve crime.

Poţi vedea serialul pe Netflix aici.

Noul sezon se întoarce după ce Chloe a văzut adevărata faţă a lui Lucifer. Iar Lucifer se confruntă cu o nouă provocare: Eva, prima femeia care a păcătuit vreodată, se întoarce. Oare vrea să se răzbune pe cel care a ispitit-o afară din rai acum mulţi ani… sau ceva complet diferit?

„Lucifer' este produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television. Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood şi KristieAnne Reed sunt producători executivi. Serialul a fost dezvoltat de Tom Kapinos şi se bazează pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth şi Mike Dringenberg pentru Vertigo, al DC Entertainment.

Din distribuţie fac parte: Tom Ellis (în rolul lui Lucifer Morningstar), Lauren German (detectiva Chloe Decker), Kevin Alejandro (detectivul Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Maze), Aimee Garcia (Ella Lopez) şi Rachael Harris (Dr. Linda Martin).

În sezonul 4 îşi fac debutul Inbar Lavi, în rolul lui Eve, şi Graham McTavish, în rolul lui Father Kinley.