Câştigătorul Vocea României 2018, în topul celor mai bune prestaţii de la The Voice Global. Pe ce loc s-a clasat VIDEO

Câştigătorul Vocea României 2018, în topul celor mai bune prestaţii de la The Voice Global. Pe ce loc s-a clasat VIDEO

Bogdan Ioan FOTO Pro TV

Bogdan Ioan (28 de ani), câştigătorul show-ului Vocea României 2018, a fost inclus în topul celor mai bune prestaţii ale formatului The Voice Global.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu lansarea pe YouTube a canalului The Voice Global, momentul câştigătorului Vocea României, Bogdan Ioan, supranumit şi Michael Jackson de România, a fost inclus în Top 10 cele mai bune audiţii din anul 2018. 
 
Alături de alte 10 prestaţii din ţări cu o industrie muzicală dezvoltată, precum Marea Britanie, Franţa sau chiar Australia, Bogdan Ioan a fost clasat de cei de la The Voice Global pe locul 4, potrivit protv.ro. 
 
De altfel, video-ul cu momentul în care concurentul interpretează piesa lui Michael Jackson, „Earth Song“, a strâns aproape 10 milioane de vizualizări, devenind unul dintre cele mai virale momente de la „Vocea României“.
 
 
Primele trei locuri au fost ocupate de Kennedy Holmes din SUA, care a interpretat piesa „Turning Tables“, Matthias Nebel din Germania, cu piesa „Bed Of Roses“ şi Mennel Ibtissem cu celebra piesa „Hallelujah“.
 
1. Kennedy Holmes - Turning Tables
 
 
2. Matthias Nebel - Bed of Roses
 

3. Mennel Ibtissem - Hallelujah 

Bogdan Ioan, între critici şi laude

Bogdan Ioan a fost ales câştigătorul titlului Vocea României şi al premiului de 100.000 de euro într-o finală în care Dora Gaitanovici, din echipa Irinei Rimes, s-a clasat pe locul doi, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, a fost pe locul trei, iar Mădălina Coca, antrenată de Andra, a terminat pe ultimul loc. 

Bogdan Ioan s-a remarcat de la audiţii printr-o interpretare de excepţie a piesei „Earth Song“ şi atât juriul, cât şi publicul au remarcat asemănarea izbitoare a timbrului tânărului constănţean cu cel al regretatului Michael Jackson. 
 
Odată cu galele live, când publicul a fost cel care a decis care concurenţi merită să continue lupta pentru marele premiu, au apărut şi controversele. În semifinală, Bogdan Ioan a interpretat o piesă care să-i evidenţieze timbrul asemănător cu al lui Michael Jackson – „Can't Feel My Face“, de la The Weeknd – şi a reuşit să-şi spulbere rivalii. 
 
La fel ca atunci, şi acum, când a fost ales câştigătorul Vocea României, Bogdan Ioan a împărţit opinia publică în două, pe Facebook exsitând dezbateri aprinse privind victoria concurentului antrenat de Smiley. Mulţi se declară dezamăgiţi, consideră că a fost cel mai slab finalist şi că este „doar un imitator al lui Michael Jackson“. 
 

  

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: