Bear Grylls revine în grila de toamnă a postului Discovery

Bear Grylls revine în grila de toamnă a postului Discovery

Bear Grylls va prezenta cazurile unor oameni obişnuiţi care au reuşit să scape din situaţii incredibile

Experţii în tehnici de supravieţuire Bear Grylls, Ed Stafford şi Gary Humphrey, maeştrii iluzionismului Dynamo şi Ben Earl, dar şi actorii Patrick Dempsey şi Kal Penn vor putea fi urmăriţi în noile programe care vor avea premiera în toamna aceasta pe Discovery Channel.

În septembrie, octombrie şi noiembrie, telespectatorii vor putea urmări peste 10 programe noi pe lună, precum şi sezoane noi din serii cunoscute, de la tehnici de supravieţuire, magie şi auto până la ştiinţă, inginerie şi diverse subculturi.

Grila de toamnă include programe noi, precum Bear Grylls: Evadare din infern", Ingineri în competiţie", Cazuri neelucidate", Test de supravieţuire în doi", Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey", Supravieţuire extremă cu Ed Stafford", 2 nebuni pe 4 roţi" şi Bear Grylls: Scapă cu viaţă!" şi sezoane noi din serii cunoscute, precum "Dynamo şi magia imposibilului".

Anul acesta, Discovery va investi aproximativ 1,5 miliarde de dolari la nivel global în programe pentru canalele noastre. Dacă ne uităm doar la Discovery Channel, vom avea producţii importante în această toamnă, printre care două programe nou-nouţe cu Bear Grylls, cel mai recent sezon din «Dynamo si magia imposibilului» sau seria specială «Cursa Le Mans», alături de actorul Patrick Dempsey. În total vor fi în jur de 10 premiere pe lună şi toate abordează subiecte de interes pentru telespectatorii Discovery", a spus Ada Roseti, director de programe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Dynamo şi magia imposibilului" (sezonul 3) va fi difuzat în fiecare duminică, de la 21.00, începând din 15 septembrie. Cel mai original magician din ultimele decenii se întoarce pe Discovery Channel cu un nou sezon din cunoscuta sa emisiune, dând dovadă de o dexteritate incredibilă şi un stil de magie absolut nou, ce uluiesc pur şi simplu publicul. Dynamo trăieşte noi aventuri în tot felul de locaţii din întreaga lume, vizitând New York-ul, Africa de Sud, Ibiza şi Marea Britanie.

Seria Bear Grylls: Evadare din infern" va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 21.00, începând din 7 octombrie. De la paraşute care nu se deschid, până la cabluri de bungee jumping care se rup şi trenuri montagne-russe care se defectează, în fiecare episod al acestui program Bear Grylls prezintă clipuri incredibile, filmate de oameni obişnuiţi, care au reuşit să scape cu bine din situaţii absolut neobişnuite. Împreună cu o echipă de experţi din diverse domenii, Bear explică exact cum s-au produs aceste întâmplări inimaginabile.

Totodată, programul de aventură şi competiţie Bear Grylls: Scapă cu viaţă!" va fi difuzat în fiecare luni, de la 21.00, începând din 18 noiembrie. Grylls coordonează o competitie de supravieţuire în condiţii extreme, care pune la încercare 10 echipe a câte doi oameni, forţându-le limitele dincolo de tot ceea ce şi-ar fi putut imagina ei, în peisajul necruţător şi dramatic al Insulei de Sud a Noii Zeelande. Participanţii au aşadar o triplă misiune: să supravieţuiască în sălbăticie, să călătorească în grup şi să evite să fie eliminaţi din competiţie.

Programul Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey" va fi transmis în fiecare duminică, de la 18.00, începând din 27 octombrie. Patrick Dempsey a decis să înregistreze povestea revenirii sale în cursa Le Mans din 2013, într-un documentar în patru părţi. La Sebring, în ajunul primei runde a noului Campionat Mondial FIA de Anduranţă, pe data de 17 martie, Patrick Dempsey, actor, pilot şi proprietar al echipei, şi-a anunţat intenţia de a se întoarce în La Sarthe. În 2009, el a trecut linia de sosire pe locul al 9-lea în fosta categorie LM GT2, la volanul unui Ferrari F430 GT. După ce a devenit celebru în întreaga lume cu rolul doctorului Derek Shepherd din serialul "Anatomia lui Grey", Dempsey îşi va demonstra acum pasiunea pentru cursele de masini. Programul urmăreşte pregătirile actorului pentru cursa de 24 de ore Le Mans 2013.

Seria Ingineri în competiţie" va fi difuzată în fiecare vineri, de la 21.00. Începând din 6 septembrie Kal Penn, actor şi producător de la Hollywood, celebru pentru rolul lui din "Dr. House", este prezentatorul unei competiţii pe teme tehnologice aparent imposibile, la care participă concurenţi tineri şi inteligenţi, dezvăluind astfel cine va fi următoare minte sclipitoare a Americii. Bazându-se pe logică şi design, un juriu alcătuit din specialişti va stabili cine a creat cel mai revoluţionar proiect tehnologic, care va primi premiul cel mare al competiţiei.

Cazuri neelucidate" va fi transmisă în fiecare miercuri, de la 22.00, începând din 18 septembrie. De la dispariţii misterioase şi întâlniri cu OZN-uri până la prădători imposibil de identificat şi blesteme, acest program investighează întâmplări reale, dar inexplicabile, care i-au nedumerit pe oamenii de ştiinţă şi au stat la baza multor legende. Programul prezintă câteva dintre cele mai interesante şi mai şocante poveşti relatate vreodată.

Programul Test de supravieţuire în doi" va fi difuzat în fiecare joi, de la 22.00, începând din 5 septembrie, şi duce la un alt nivel ideea de "supravieţuire prin selecţie naturală". În fiecare săptămână, o nouă echipă formată din două persoane care nu s-au mai văzut niciodată - un bărbat şi o femeie - ajunge într-o locaţie extremă, cu fenomene meteorologice dezlănţuite. Fiecare cuplu va fi lăsat în voia sorţii, fără hrană, fără apă şi fără haine.

Strict interzis" este un alt program difuzat de Discovery Channel în fiecare vineri, de la 22.00, începând din 4 octombrie. Programul prezintă persoane care fac diverse lucruri într-un alt mod decât cel acceptat de societate. O incursiune incredibilă în lumea unor fapte bizare, de neconceput, pe care le fac oameni cu pasiuni sau preocupari mai putin obişnuite. Primul episod ajunge în SUA, unde omul-mumie" este obsedat de subcultura mumificării. Australia este următoarea escală, unde va fi întâlnită femeia-ponei", care şi-a petrecut jumătate din viaţă trăind exact ca un ponei. Ne îndreptăm apoi spre Marea Britanie, unde un bărbat consideră că este însuşi Regele Arthur reîncarnat. Totodată, Mexic, destinaţia finală, dezvăluie o comunitate de aşa-numiţi Blănoşi", ai cărei membri se bucură să umble îmbrăcaţi în costume din blană de animale şi au o a doua identitate "antropomorfică".

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford" va fi difuzat în fiecare marţi, de la 21.00, începând din 15 octombrie. Dezbrăcat şi absolut singur pe o insulă pustie din Fiji, Ed Stafford va încerca să supravieţuiască timp de 60 de zile, fiind obligat să se folosească doar de propriul bun-simţ şi de resursele pe care i le poate oferi insula pentru a-şi găsi hrană, apă, haine, un adăpost şi orice altceva îi mai trebuie ca să rămână în viaţă, în aceste condiţii extreme.

Totodată, 2 nebuni pe 4 roţi" (sezonul 2) va fi difuzat în fiecare marţi, de la 22.00, începând din 15 octombrie. Gary Humphrey, fost soldat în trupele speciale britanice, şi Bill Wu, un californian care iubeşte automobilele şi ideea de a rezolva probleme, revin alături de Ruby, iubitul lor vehicul 4x4, în al doilea sezon al programului "2 nebuni pe 4 roţi". Telespectatorii îi vor putea urmări cum înfruntă Munţii Sierra Juarez din Mexic, la o altitudine de 1800 metri, parcurgând pe un traseu pe care amerindienii merg pe jos ca să ajungă la o platformă de piatră sacră, Sky Platform (Platforma Cerului), unde nu a mai ajuns până acum nicio maşină.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din Discovery Communications, una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul programelor de non-ficţiune.

Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 14 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor sale comerciale şi educaţionale. Programele Discovery sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonaţi din 118 ţări, de pe trei continente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: