Încă o echipă a fost eliminată din competiţia „Uite cine dansează!“: cine a mai rămas în cursa pentru trofeu FOTO

Încă o echipă a fost eliminată din competiţia „Uite cine dansează!“: cine a mai rămas în cursa pentru trofeu FOTO

Anca Sînă Serea a părăsit competiţia FOTO Pro TV

Încă o echipă a fost eliminată din competiţia „Uite cine dansează!“, de la Pro TV. Astfel, au mai rămas patru echipe în lupta pentru mare titlu.

Luni seară a fost un adevărat maraton al dansului la „Uite cine dansează!“. Cele cinci perechi au prezentat câte trei coregrafii spectaculoase, s-au bucurat de show, au transmis energie şi pasiune şi au adus strălucirea pe scenă. Din păcate, la finalul celei de-a opta ediţii, încă o pereche a fost eliminată din competiţie. Chiar dacă îşi doreau nespus să rămână în show până în finală, în urma notelor primite din partea juraţilor şi a voturilor publicului, Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic, partenerul ei de dans, au părăsit în lacrimi „Uite cine dansează!“, transmite Pro TV într-un comunicat. 

Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic au intrat pentru ultima oară pe ringul „Uite cine dansează!“

La prima probă a serii, maraton rock’n roll, Anca şi Nicolai au primit două puncte din partea juriului şi au fost cea de-a doua echipă care a părăsit scena în timpul dansului. Pentru ei, a urmat o demonstraţie extraordinară de cabaret, reuşind să surprindă încă o dată cu eleganţa şi senzualitatea mişcărilor lor de dans. Ultima coregrafie prezentată de Anca şi Nicolai la „Uite cine dansează!“ a fost o reinterpretare a valsului dansat de Sandu Lungu şi Raluca Netca în prima ediţie a show-ului. Cei doi au transmis frumuseţe, sensibilitate şi puritate, fiind în permanenţă cu zâmbetul pe buze.

Parcursul lor în competiţia dansului s-a încheiat, însă echipa Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic a reuşit să realizeze momente memorabile pe ringul de dans şi să spună poveşti frumoase. La final, după aflarea deciziei, Anca a spus cu lacrimi în ochi: „În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor celor care-au fost alături de noi. A fost o experienţă senzaţională. Nu am cuvinte s-o descriu, îi mulţumesc lui Nicolai, un dansator minunat, un om extraordinar, mă înclin în faţa ta! O experienţă absolut senzaţională, mulţumesc mult de tot!“.

Maraton rock’n roll pe ringul de dans

Cele cinci perechi au început seara în paşi de rock’n roll, într-un maraton al dansului! Punctele acumulate de fiecare echipă în parte s-au adunat notelor primite de la juriu şi au contribuit la stabilirea clasamentului dinaintea voturilor publicului.

Toţi concurenţii au fost pe scenă în acelaşi timp, au dansat, iar juriul a analizat fiecare mişcare şi a început eliminările cu Sandu Lungu şi Raluca Netca, care au primit un singur punct. Al doilea cuplu eliminat a fost format din Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic, care au obţinut două puncte. Au urmat Alex Velea şi Ecaterina Dosan. Ei au primit 3 puncte din partea juraţilor. Marius Manole şi Olesea Nespeac au fost următoarea pereche eliminată din ring şi ei doi au primit 4 puncte. Cuplul care a câştigat maratonul de dans a fost cel format din Liviu Teodorescu şi Marica Derdene. Cei doi au obţinut 5 puncte.

Energie, senzualitate, frumuseţe şi visare pe ringul de dans

Sandu Lungu şi Raluca Netca au intrat pe scenă pe ritmuri de hip-hop, iar Puya a cântat live în timpul reprezentaţiei melodia de suflet a lui Sandu, cea pe care luptătorul MMA intră de fiecare dată în ring. Sandu şi Raluca au adus nerv, putere şi au reuşit să creeze un spectacol incredibil. „Este cea mai mare potrivire de până acum, nu se putea să fie mai avantajat de atât de un alt stil. E clar că se potriveşte, e clar că atitudinea lui este de acolo. Versurile şi muzica au funcţionat foarte bine. Ca mişcare, nu m-a convins, însă ca atitudine şi expresivitate, da“, a spus Mihai Petre. 

FOTO Pro TV 

Sandu şi Raluca au continuat seara cu reinterpretarea coregrafiei de charleston prezentată în urmă cu câteva ediţii de Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic. Jovialitatea transmisă de cei doi, senzualitatea şi piruetele extraordinare ale Ralucăi au smuls ropote de aplauze. „Din experienţă, ştiu că un dansator nu se distrează niciodată când dansează - se distrează publicul, dar nu tu. Eu găsesc că eşti un dansator de film extraordinar. Ştii ce e cel mai greu pentru un dansator? E să stea! Şi ai stat minunat, cu forţă! Daca aş fi un regizor de film, te-aş lua imediat“, a spus Gigi Căciuleanu la final.

Alex Velea şi Ecaterina Dosan au refăcut un disco de nota 10, dansat într-o ediţie anterioară de către Marius Manole şi Olesea Nespeac. Alex şi partenera sa au creat o coregrafie plină de veselie, dinamism, prize spectaculoase, energie debordantă şi pasiune. „Tu eşti energie, îmi place enorm lucrul acesta. Tu concurezi cu partenera ta, care are dansul în sânge. Practic, în acest cuplu există această omogenitate. Nu vedem concurenţă între concurentul real şi coregraf. A fost bine!“, a spus Andreea Marin. 

FOTO Pro TV 

Al doilea dans prezentat de Alex şi Ecaterina a fost reggaeton. Concurenţii s-au bucurat de acest moment, au fost energici, cu poftă de a face spectacol şi au adus coregrafiei foarte mult ritm şi culoare. „Eu habar n-am ce-o sa spun acum. Domnule, am văzut, în sfârşit, de ce agricultura s-a dus naibii. Dac-a încăput pe mâna legumicultoarelor… Alex, n-ai nicio vină. Ţine-o înainte aşa! Fir-ar mă-sa de agricultură. Dar cu dansul stăm bine“, a spus Florin Călinescu.

Liviu Teodorescu şi Marica Derdene au adus pe scenă un reggaeton de excepţie, o explozie de lumină, mişcări senzuale, pasiune şi ritm vibrant. Cei doi au demonstrat că se bucură de fiecare moment de dans şi că se completează perfect. „Până acum, mă uitam mai mult la domniţă. E prima oară când m-am uitat numai la el. Nu s-a distins deloc de ceilalţi dansatori. Nu ai dreptate când spui că nu eşti dansator. Eşti dansator! Bravo!“, a spus Gigi Căciuleanu. 

FOTO Pro TV 

Liviu şi Marica au continuat cu tango-ul dansat de Alex şi Ecaterina într-o ediţie trecută. O reinterpretare care a creat suspans şi a transmis energie şi foarte multă pasiune. Juraţii au fost impresionaţi de acest moment şi au lăudat dansul prezentat de cei doi, iar Andreea Marin a spus încântată: „Ce oameni frumoşi! Atât am vrut să zic!“.

Marius Manole şi Olesea Nespeac l-au readus pe James Bond pe scena Uite cine dansează!. Frumoasa pereche a reinterpretat o coregrafie de slowfox realizată într-o ediţie anterioară de Liviu Teodorescu şi Marica. Marius şi Olesea au transmis dinamism şi energie şi au reuşit să creeze un dans sublim. „Scumpa mea, daca Măria Sa, Ştefan, ar trăi, ieşeanule, ar spune: mică la stat, dar mare la dansat. Vezi-ţi tu de treaba ta! Ce scoţi tu din Manole, mi-e teamă că n-o să scoată mulţi şi multe de acum înainte. Aţi dansat superb!“, a spus Florin Călinescu. 

FOTO Pro TV 

Cel de-al doilea dans l-a pus pe Marius într-o ipostază inedită, cea de gangster, dansând hip-hop împreună cu partenera sa. Cei doi au făcut spectacol în ringul de dans, au transmis efervescenţă, au intrat perfect în rol şi au fost aplaudaţi îndelung. „Este, cred, cea mai bună coregrafie pe care-a facut-o Olesea, pentru că s-a pus în valoare pe ea şi vreau să te felicit. Marius, să ştii că nu mi-a plăcut faptul că eziţi de fiecare dată într-o nouă frază muzicală. Eşti mereu ezitant şi nu pot să nu observ asta. Pentru mine, asta înseamnă că pierzi muzica pe alocuri. Dar apreciez efortul. Felicitări, Olesea!“, a spus Mihai Petre.

A opta ediţie „Uite cine dansează!“ a adus un spectacol plin de strălucire, determinare, energie, umor şi vibraţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările