VIDEO Madonna, huiduită pe scenă în Franţa 

Madonna, huiduită pe scenă în Franţa

După ce aseară a susţinut un concert de numai 45 de minute în sala Olympia din Paris, Madonna a fost huiduită de publicul care şi-a cerut banii înapoi şi a aruncat cu sticle pe scenă.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii au luat în serios mesajul piesei ,,Express Yourself când i-au adresat injurii şi au numit-o ,,curvă“ (franţuzescul ,,salope”). Potrivit "The Hollywood Reporter" Madonna a urcat pe scena sălii Olympia la ora 22.15 şi a terminat show-ul la 23.00. Spectatorii s-au simţit ofensaţi din moment ce accesul la concert a fost disponibil doar membrilor din fan clubul oficial, iar interpretarea a fost difuzată în direct pe YouTube.

Concertul a fost confirmat abia săptămânaa trecută, fiind o prestaţie suplimentară a turneului MDNA. Pentru spectacolul exclusivist, fanii au fost nevoiţi să plătească mai mult cu 80-280 de euro pe bilet. Cu mai multe ore înainte de începerea concertului sute de admiratori s-au înghesuit în celebra sală Olympia pentru a ocupa cele 2.700 de locuri.

Dacă ce în noaptea ce a precedat concertul unii dintre admiratori au dormit pe stradă pentru a nu rata evenimentul, după spectacol, aceştia au ieşit în stradă şi au strigat ,,Dă-ne banii înapoi!・. Nemulţumirile au continuat şi pe Twitter, unde fanii au făcut bilanţul: ,,Cât de mult te costă să o vezi pe Madonna pe scena Olympia? 6.3 euro pe minut, a calculat un fan 80 de euro pentru un bilet plus 10 minute de discurs, plus 40 de minute de spectacol, plus două zile petrecute în faţa clădirii Olympia = Madonna a fost foarte naşpa”, a adăugat alt spectator. 

 Madonna nu se află la primul incident în Franţa. După concertul din 14 iulie, artista a fost criticată pentru că a difuzat un videoclip în care membrul politic Marine Le Pen purta o zvastică pe frunte. Totuşi, răspunsul cântăreţei nu a întârziat să apară: ,,Nu e intenţia mea să-mi fac duşmani. Promovez toleranţa. Este grav să spunem că vrem să scăpăm de o persoană sau alta pentru a trăi într-o lume mai bună. Sună înfricoşător. Data viitoare când mai criticăm sau mai arătăm pe cineva cu degetul, ar trebui să ne uităm mai întâi la noi”, a spus Madonna.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările